Artesaaniruoka SM – Mathantverk FM på Åland
FM i Mathantverk på Åland arrangeras 7-9 oktober 2021 med tävlande från Åland, Nordens alla områden samt de baltiska länderna. Syftet med de nationella tävlingarna […]
DigifoodEX: Tunne asiakkaasi maailmalla (sparraustyöpaja), Uusimaa
Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille. […]
Luonnosta tuotteeksi -opintomatka Saarijärvelle
Opintomatkalla tutustutaan kahden yrityksen toimintaan: Crenoco ja Luotolan tila. Opintomatka järjestetään 8.10.2021 klo 10-14. Matkan järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Tutustu tarkemmin!
Do science, art and technology spice up future food experiences?
The event will be organized both online as a webinar but – thanks to inproved Covid-situation - you can also join us in person at […]
Allergeenien hallinta elintarviketuotannossa -webinaari
Pohditko miten raaka-aineiden hankinnassa ja tuotannossa voi hallinta allergeeneja? Millaisia keinoja tuotantotilojen ja -laitteistoiden puhdistamiseen allergeeneista on? Entä mitkä allergeenitestit ovat tarpeellisia tuoteturvallisuuden kannalta? Tervetuloa Elintarviketurvallisuusjaoston […]
Anuga 2021
Anuga on maailman johtava elintarvikealan messutapahtuma. Vuonna 2019 Anugassa oli 8000 näytteilleasettajaa 100 eri maasta ja tapahtumassa vierailu 170 000 messukävijää yli 200 maasta. Anuga […]
Laadukas lihaketju Kaakkois-Suomessa liha-alan yrittäjille ja lihan suoramyyjille
Korona-aika on lisännyt paikallisesti tuotetun, myös suoraan lihantuottajalta saatavan lihan kysyntää. Millainen on hyvä, toimiva lihaketju? Miten ketjun eri portaiden olisi hyvä toimia jotta paikalliset […]
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyöpaja
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyö jatkuu tiistaina 12.10. klo 13-15 järjestettävässä työpajassa. Työpajassa keskustelemme yhdessä siitä, miten toukokuussa julkaistuun linjauspaperiin kirjatut tavoitteet saadaan vietyä käytäntöön. Lisätietoja tapahtumasta […]
Luonnontuotebisnes monin tavoin maailmalle
Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen kolmanteen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan luonnontuotealan kansainvälistymistä! 12.10.2021 klo 13-15 webinaari ja työpajatyöskentely Alustukset: Verkostojen avulla kansainvälisille […]
Satakunta lautasella
Satakuntalaisissa kouluissa ja kunnissa herkutellaan jälleen tänä vuonna lähituotteilla keskiviikkona 13.10. Lähiruokapäivänä aikaisemmin tunnettu teemapäivä kulkee tänä vuonna ensimäistä kertaa nimellä Satakunta lautasella -päivä. Vaikka […]