Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

DigifoodEX: Kaikki tarvitsevat myyntitaitoja – miten myyntiä tehdään digiaikana (tukitreenit), Uusimaa

ti 19. lokakuun @ 09:00 - 12:00

Löytääkö ulkomainen kuluttaja tuotteenne verkossa? Kuinka tavoitatte BtoB-asiakkaanne digiviidakossa? Osallistu Digifoodex-tukitreeneihin ja paranna sähköisen vientimarkkinoinnin taitojanne! Treenit on suunnattu erityisesti uusmaalaisille pienille ja keskisuurille elintarvikeyrityksille.

Mitä: DigifoodEX parantaa yrityksesi digitaalisen markkinoinnin osaamista, jotta yrityksesi osaa paremmin toimia uudessa markkinaympäristössä ja saa edistettyä tuotteiden vientiä. Hankkeen toteuttavat Haaga-Helian ammattikorkeakoulu ja Fennopromo Oy. Hanketta rahoittavat Uudenmaan ELY-keskus ja Haaga-Helia.

Miksi: Elintarvikeyrityksillä on kasvupotentiaalia erityisesti viennissä. Markkinointi tapahtuu yhä useammin digitaalisten kanavien kautta. Hanke tarjoaa apua yritysten digitaalisen myyntiosaamisen kehittämiseen ja siten viennin edistämiseen.

Kenelle: Uusmaalaisille pienille ja keskisuurille ruoka- ja juomatuotteiden valmistajille, jotka ovat innokkaita ja valmiita kehittämään digimarkkinoinnin ja -myynnin osaamistaan. DigifoodEX:n sisältö on suunniteltu toukokuussa 2020 ja 2021 yrityksille tehdyn kyselytutkimuksen perusteella.

Neljä erillistä kokonaisuutta, joihin voit tutustua tarkemmin nettisivuilla ja sieltä löytyy myös ilmoittautumislinkki https://www.haaga-helia.fi/fi/kampanja/digifoodex

1. ”Tunne asiakkaasi maailmalla” – Jotta onnistut myynnissä ja markkinoinnissa, sinun on tarpeen tuntea viennin kohdemaassa loppuasiakas, jolle tuotettasi valmistat. Tukitreenit ti 5.10. klo 9-12 ja sparraustyöpaja to 7.10. klo 13-16.

2. ”Kaikki tarvitsevat myyntitaitoja – miten myyntiä tehdään digiaikana” – Mitä myyntityön onnistunut toteutus yritykseltänne edellyttää. Tukitreenit ti 19.10. klo 9-12 ja sparraustyöpaja to 21.10. klo 13-16.

3. ”Digi on tullut jäädäkseen – mitkä ovat uusimmat markkinoinnin keinot?” – Tutustu uusiin sähköisen markkinoinnin mahdollisuuksiin ja miten yrityksenne voi ottaa ne käyttöönsä. Tukitreenit 2.11. klo 9-12 ja sparraustyöpaja to 4.11. klo 9-12.

4. ”Uudet vientikaupan jakelutiet – kuinka tavoitan ostajan digikanavissa? – Jakelukanavat uudistuvat, asiakaat ovat tavoitettavissa uusilla tavoilla. Tukitreenit 16.11. klo 9-12 ja sparraustyöpaja to 18.11. klo 9-12.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin! (pdf)

Tiedot

Päivämäärä:
ti 19. lokakuun
Aika:
09:00 - 12:00