Vierailu elintarvikeyrityksiin ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa
Pohjoispohjalaisille ammattikeittiöiden edustajille suunnattu retki pohjoispohjalaisten elintarvikealan jalostajien tiloihin ja toimintaan 27.10. Kohteina: Pohjolan Peruna Oy:n Vihannissa ja Kotirannan Vihannesjaloste Oy:n Ylivieskassa. Tutustu tarkemmin ja […]
Luomuelintarvikepäivä, virtuaalitapahtuma
Luomualan ykköstapahtuma Luomuelintarvikepäivä järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 virtuaalitapahtumana. Vaikka emme tänäkään vuonna pääse tapaamaan livenä, luvassa on inspiroivia puheenvuoroja ja alan uusia tuulia niin kotimaisilta kuin […]
Verkkokaupan hävikkiratkaisut -työpajat
Tervetuloa mukaan Hävikkifoorumin työpajoihin innovoimaan uusia hävikkiratkaisuja, joilla taklata kotitalouksien ruokahävikki! Työpajat järjestetään kolmessa työpajasarjassa, joissa pohditaan ja ideoidaan hävikkiratkaisuja ruoan verkkokaupan, päivittäistavarakaupan ja kodin […]
Taloustohtorin kasvihuonekaasulaskentapalvelu täydentyy -infowebinaari
Luonnonvarakeskuksen Taloustohtorin Kasvihuonekaasulaskenta -palveluun on liitetty uusi osio. Osiolla voidaan laskea kivennäismaan peltojen hiilivarastomuutoksista syntyvät päästöt ja nielut. Uuden osion myötä Taloustohtorista pystyy tarkastelemaan entistä kattavammin […]
Arvoa kiertotalouden innovaatioista -webinaari
Pohditko, miten sivuvirtoja voisi hyödyntää paremmin? Miten niistä voisi kehittää uutta liiketoimintaa? Tervetuloa Prosessiteknisen jaoston järjestämään webinaariin kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan! Paikalla on asiantuntijoita kiertotalouden edelläkävijäyrityksistä elintarvike- […]
Vastuulliset ruokapalvelut -ajankohtaisinfot
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma Varuke järjestää joka kuun viimeinen torstai "Varukkeessa tapahtuu" -virtuaali-infoja, joissa kuulet ruokapalveluiden vastuullisuuden etenemisestä. Ensimmäinen nettivälitteinen infotilaisuus on 28.10.2021 klo 13 - […]
Tulevaisuuden Elintarvikkeet, Nurmes
Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden Elintarvikkeet -tilaisuuteen 28.10.2021 klo 13 - 15 Nurmekseen! Tarjolla tietoa tulevaisuuden kasvutrendeistä ja tuoteideoista, millaisia ilmastoviisaita tuotteita kuluttajat nyt haluavat, näkymiä lähiseudun […]
Kasviproteiinit ammattikeittiöissä -webinaari
Turun yliopiston Brahea-keskuksen toteuttama Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi kesällä useampia ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita omassa toiminnassaan. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin […]
Food Hub toiminta käynnistyy Turussa -infotilaisuus elintarvikealan yrityksille, Varsinais-Suomi
Turun kaupunkiympäristössä pilotoidaan uudenlaista paikallisen ruoan ja ruokaelämysten myynti- ja jakelukanavaa. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan Food Hub toiminnan käynnistymiseen! 28.10.2021 klo 16:30 – 19:00 […]
Lammastalouden tuotannontekijät: Suoramyyntituotteen hinnoittelu -webinaari, Keski-Suomi
Suoramyynti on hyvä tapa parantaa tilan kannattavuutta olivat tuotteina lampaanliha, lihajalosteet tai villa ja käsityöt. Vaikka tuotteet itsessään ovat hyvin erilaisia ja niiden myyntiin tarvitaan […]