Syty elintarvikealalle! Mielenkiintoiset uusmaalaiset yrittäjätarinat -webinaari
Tule kuuntelemaan ytimekäs paketti innovatiivisia ja innostavia uusielintarvikealan yrittäjätarinoita ja innostu alalle. Mukana yrittäjyyspolustaan kertomassa mm. villiyrttiyrittäjä, urbaani vertikaaliviljelijä, luomu- ja lähiruokatila ja puotiyrittäjä sekä […]
Kuntamarkkinoilla ruoka-asiaa
Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna 15.-16.9. ja seminaareihin sekä tietoiskuihin voi osallistua etäyhteydellä. Ruokateemaan liittyvää ohjelmaa on mm. Perfect Match ruokapalveluihin – omavalmistus, in-house vai yksityinen? […]
Hungry for Finland! – Ruokamatkailun parhaat 2021
Tämän vuoden Ruokamatkailukilpailun voittajat julkistetaan 16.9.2021. Kokoontumisrajoitusten takia H4F ohjelma toteutetaan vain palkintojenjaon osalta online. Eväitä yhteistyöhön kokonaisuus siirtyy myöhempään ajankohtaan, esim. MATKA2022 messujen Matkatieto-ohjelmaan […]
Pelisääntöjä lapsille suunnattujen epäterveellisten elintarvikkeiden markkinointiin
Epäterveellisten elintarvikkeiden markkinointi lapsille (EPELI) on valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan (VN TEAS) hanke. Monitieteisessä tutkimushankkeessa on mukana ravitsemustieteen, markkinoinnin ja kulutustutkimuksen sekä juridiikan tutkimusosaamista. Tutkimustahot […]
Ruokahävikki: kuluttajakäyttäytymisen muutoksen esteet ja ajurit – uuden selvityksen julkaisutilaisuus
Tervetuloa Hävikkifoorumi-hankkeen tilaisuuteen kuulemaan Luonnonvarakeskuksen ja Valintamuotoilijoiden toteuttaman uunituoreen ruokahävikkiselvityksen keskeiset tulokset! Miksi pysyvää muutosta ei synny kuluttajien käyttäytymisessä? Mitkä tekijät kuluttajien asenteissa ja motivaatiossa […]
Kohti hiilineutraalia ravintolaa -yhteistyöwebinaari
Miten ravintola voi edetä kohti hiilineutraaliutta? Mission Zero Foodprint järjestää yhdessä Clonetin, Hukka AI:n ja CO2Eston kanssa hävikkiviikolla yhteistyöwebinaarin, jossa esitellään hankkeen kokeiluissa kehitettyjä ratkaisuja […]
Webinaari luonnontuotealan ennakointityöstä
Lähtölaukauksena luonnontuotealan toimintaohjelman päivittämiselle järjestetään 17.9.2021 klo 12.00-15.30 webinaari tulevaisuustyöskentelyn ja ennakoinnin työkalujen (mm. PESTE-analyysi) hyödyntämisestä. Toimintaa jatketaan myöhemmissä työpajoissa, joissa työstetään luonnontuotealan tulevaisuuskuvia, tavoitteita […]
Koronatukirahoitus info elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjille, Kaakkois-Suomi
Koronaviruspandemia on aiheuttanut monille elintarvike- ja ruoka-alan yrityksille taloudellisia tappioita ja osa yrityksistä on joutunut sulkemaan ovensa määräajaksi. Eri ministeriöiden toimesta on tarjolla kriisirahoitustukea näihin […]
Papuja pallon parhaaksi – yleisöluentosarja, osa 1
Ruokakulttuuri ja kuluttajat: Palkokasvit ja muut kasviproteiinit lautasillamme Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Suosittu yleisöluentosarja tulee taas – seuraa etäyhteyksin! Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan […]
Exporting food products to China / Ruoka-alan yritysten vientimahdollisuudet Kiinaan, webinaari
Minkälaisia mahdollisuuksia Kiinan markkinat tarjoavat pienille ja keskisuurille ruoka-alan yrityksille? Mikä on Beijing Food Basket, ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa yrityksille? Miten Leader-ryhmät voivat olla […]