Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari luonnontuotealan ennakointityöstä

pe 17. syyskuun @ 12:00 - 15:30

Lähtölaukauksena luonnontuotealan toimintaohjelman päivittämiselle järjestetään 17.9.2021 klo 12.00-15.30 webinaari tulevaisuustyöskentelyn ja ennakoinnin työkalujen (mm. PESTE-analyysi) hyödyntämisestä. Toimintaa jatketaan myöhemmissä työpajoissa, joissa työstetään luonnontuotealan tulevaisuuskuvia, tavoitteita ja tarvittavia kehittämistoimia. Ennakointiin johdattaa Hanna-Leena Pesonen. Webinaarin yhteydessä Juha Rutanen kertoo toimintaohjelman päivittämisen jatkoaskelista.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaohjelman päivitystyöhön, ilmoittaudu 16.9. mennessä Birgitta Partaselle birgitta.partanen@arktisetaromit.fi tai Juha Rutaselle juha.rutanen@helsinki.fi, jotta voimme lähettää kaikille osallistujille teams-kutsun. Ohjelman valmisteluun voi osallistua myös työn myöhemmissä vaiheissa.

Tilaisuuden järjestävät Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti -hanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke yhteistyössä luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Hankkeita rahoittavat maa- ja metsätalousministeriö sekä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma.

Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry
Juha Rutanen, HY/Ruralia-instituutti
Sirkku Wacklin, luonnontuotealan toimialapäällikkö

 

Tiedot

Päivämäärä:
pe 17. syyskuun
Aika:
12:00 - 15:30