Lähiruokaa jatkojalostajalle, Pohjois-Pohjanmaa
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta elintarvikejalostajille ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita 25.02.2021 klo 13.00-14.30. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat: Kotirannan vihannesjaloste Feelia Oy, Jukka Ojala Vihannesviljelyn […]
Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! -webinaari
Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, […]
Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 1, Pohjois-Karjala
Kotikeittiö, maatalouden yhteydessä oleva elintarviketoiminta, kauppakunnostus. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 2.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Venäjän verkkokauppa -webinaari (FFF)
Food from Finland -ohjelma yhteistyössä Experience Commerce ohjelman, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen Moskovan suurlähetystön ja Pietarin pääkonsulaatin kanssa järjestää webinaarin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kuulla parhaita asiantuntijoita, […]
Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa – osa 1 (FFF)
Mitä tapahtuu Italian vähittäis- ja verkkokaupassa ja miksi suomalaisten elintarviketuottajien pitäisi hakautua Italian markkinoille? Food from Finland -ohjelma tarjoaa nyt paikallisten asiantuntijoiden tilannekatsauksen mahdollisuuksista, 4.3. […]
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari
Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 […]
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus, Keski-Suomi
Tule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma 10.03.2021 17 - 19 Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, […]
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -aloitusseminaari
Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]
Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi
Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville. Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30 Webinaari toteutetaan […]
Kotimaista papua pelloille, pötsiin ja possuille -webinaari
Päivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Aika: 12.3.2021 klo 10.00-12.30 Paikka: Teams-yhteydet Kotimaisten palkokasvien tuotannon ja käytön vauhdittamiseksi järjestämme kevään aikana kaksi webinaaria. […]