Innovatiiviset ruokaketjut – NYT!, Varsinais-Suomi
Miten älykästä erikoistumista ruoka-alan kilpailukyvyn eteen tehdään Varsinais-Suomessa, ja miten se hyödyttää sinua? Tule kuulolle torstaina 11.2. klo 13:00 – 15:30! Kutsumme osalliseksi kehittämiseen erityisesti […]
Webinaari: Uusien proteiinikasvien mahdollisuudet elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa
Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvikejalostuksessa että ruokapalveluiden käytössä. Uusia ruokainnovaatioita kehitetään kovaa tahtia, erityisesti kasviproteiinien ympärillä. Mitkä kasviproteiinit ovat nyt kiinnostavia teollisuuden ja ammattikeittiöiden osalta? […]
Viljawebinaari
Tapahtumassa kuullaan asiaa niin kansallisesta CAP valmisteluista kuin myös Euroopan viljamarkkinatilanteesta sekä kotimaan viljatasearvion käytöstä ja tulkinnasta. Vyr järjestää webinaarin viljamarkkinoista keskiviikkona 17.2.2021 klo 9-12. […]
Biofach etäyhteyksin
Maailman merkittävin luomutapahtuma Biofach 17.-19.2. järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Näytteilleasettajaksi voi rekisteröityä messujen alkuun asti. Näytteilleasettajia rekisteröidään messujen alkuun asti. Tutustu tarkemmin https://www.biofach.de/en
Mylly -selvityksen tulosten julkistaminen webinaari
Mikä on Pohjois-Karjalan viljatoimialan nykytilanne ja tulevaisuus? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Mylly -selvityksen tuloksista. Mylly- eli Pohjois-Karjalan viljatoimialan kehittäminen -selvityksessä on kartoitettu nykyinen maakunnan tuotanto- […]
Saunamakumaailma-reseptikilpailun lanseeraustilaisuus
Onko sinulla takataskussasi resepti, joka sopii loistavasti saunomisen yhteyteen ja odottaa julkaisua maailmalle? Saunan asiantuntijayhdistys Sauna from Finland ry hakee nyt suomalaisilta yrityksiltä, yhteisöiltä ja […]
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari
Tule kuulemaan miten on edetty koronasta huolimatta ja miten valmistautua tulevaan keruukauteen. Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari torstaina 18.2.2021 klo 12.00-14.30. Esillä kokemusten lisäksi […]
Lähiruokaa ammattikeittiöille, Pohjois-Pohjanmaa
Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta niin yksityisiin kuin julkisiin ammattikeittiöihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita Lähiruokaa ammattikeittiöille -etätilaisuuteen 18.2.2021 klo 13 - 14.30. Tilaisuutta alustavat […]
Luonnontuotteisiin perustuvien hyvinvointituotteiden valmistaminen I, Pohjois-Karjala
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään luonnontuotealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 22.2.2021 klo 9.00 – 13.00 Paikka […]
Miten saisimme kotimaista ja tervettä ja humalaa?
Kotimainen humala voisi tarjota viljelijöille uuden vaihtoehdon kasvintuotantoon sekä panimoille kilpailuetua erikoistumisesta. Humalaviljelmä tulisi perustaa Suomen olosuhteisiin sopeutuneilla ja oluen tekoon soveltuvilla terveillä kasvikannoilla. Kotimainen […]