Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 2, Pohjois-Karjala
Ilmoitettu, virtuaalinen sekä pyörillä liikkuva elintarvikehuoneisto. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 16.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Kuntapäättäjätilaisuus: Valitse työtä ja elinvoimaa kuntiin
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Maa- ja metsätaloustuottejain Keskusliitto MTK:n kanssa ja se on tarkoitettu kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille sekä kuntavaaliehdokkaille Valitse työtä ja elinvoimaa […]
Tietoa ja työkaluja kuluttajalle ruokapakkausten ympäristöystävällisyyden arviointiin
Martta-akatemian alustalla järjestettävä webinaari tarjoaa kuluttajille tietoa ja työkaluja ruokapakkauksen ympäristöystävällisyyden arviointiin. Package-Heroes, Martat ja Kuluttajaliitto järjestävät yhteistyössä webinaarin 16.3.2021 klo 17:30 - 18.45. Kuluttaja […]
Kasvukausi kiikarissa! -etäseminaari
Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen villiyrttejä käsittelevään etäseminaariin. Kuule miten villiyrttejä hyödynnetään ruuassa, juomassa ja matkailussa, miten villihyönteisiä voi käyttää ja mikä on Ruokaa Luonnosta […]
Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari
Tervetuloa mukaan kuulemaan terveisiä Kuluttajaliitosta, elintarviketeollisuudesta ja tulevaisuudesta! Webinaari järjestetään kokonaan etäyhteyksin, Teamsissa keskiviikkona 17.3. klo 9.30 – 12.00. Ohjelma alkaen klo 9:30 Tervetuloa, MTK:n […]
Kokemuksia ravintolakentältä: Ruokahävikki hallintaan! -webinaari
Tervetuloa Mission Zero Foodprint ja CarbonWise -hankkeiden yhteiseen webinaarin, jossa esitellään parhaita käytäntöjä ravintola- ja kongressialan ruokahävikin hallintaan. Miltä näyttää valtakunnallinen ruokahävikkitiekartta ravintoloiden osalta? Miten […]
UUSIVU-ja SIVUKIERTO-hankkeiden loppuseminaari
Uutta liiketoimintaa sivutuotteista (Uusivu) ja Elintarvikeprosessien erilleen kerättyjen sivujakeiden hyödyntäminen (Sivukierto) -hankkeiden loppuseminaari pidetään etäyhteyksillä (Teams) 18.3.2021 klo 9 - 14.30. Tutustu seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu […]
Lähiruokatreffit – ostajat ja tuottajat kohtaavat, Etelä-Pohjanmaa
Lähiruokatreffit on nopea tapa kohdata uusia ostajia ja myyjiä. Ne sopivat niin ravintoloille, tukkureille, vähittäiskaupoille, julkisista elintarvikehankinnoista vastaaville kuin elintarviketuottajillekin. Tällä kertaa Lähiruokatreffit toteutetaan aiemmasta […]
Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari -online
Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja […]
Lähilauantai – Tuetaan paikallista, ostetaan läheltä!
Lauantaina 20.3. on valtakunnallinen Lähilauantai, jolloin paikallisesti aktivoidutaan eri puolilla Suomea. Kannustamme kaikkia ostamaan lähialueen yritysten tuotteita ja palveluja joko verkkokaupasta tai kivijalkamyymälästä koronavarovaisuutta noudattaen. Samalla muistutamme […]