Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri
Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 22.3.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Tilalta.fi infoa ja keskustelutilaisuus
Online-tilaisuudessa esitellään Tilalta.fi -palvelua ja keskustellaan siihen liittyvistä kehittämistoiveista. Tilaisuus pidetään 22.3.2021 klo 14 - 16. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki, ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/83B2C0301517F43F
Myynnin ja kontaktoinnin taidot haltuun – Brändin rakennuksen ABC, Uusimaa
Myyntitapahtumat ovat siirtyneet verkkoon monessa tapauksessa. Sparrauswebinaarisarja valmentaa uusimaalaisia pk elintarvikeyrityksiä myyntitaitojen kehittämiseen kolmessa työpajassa. Sarjassa saat vinkkejä ja ohjausta alan ammattilaisilta siihen miten sähköisissä […]
Miten Suomen kansallinen luomuohjelma päivittyy? -webinaari
Maa-ja metsätalousministeriö järjestää tiistaina 23.3.2021 Luomu-webinaariin. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu aina klo 17:ään asti. Tilaisuudessa kerrotaan EU:n luomun toimintaohjelman valmistelusta, Suomen kansallisen luomuohjelman […]
Huomisen kalatuotteet
Uusi webinaarisarja kertoo kalatalouden innovaatio-ohjelmien ajankohtaiset kuulumiset. Maaliskuussa järjestettävät neljä webinaaria käsittelevät vesistökunnostuksia, vesiviljelyn innovaatioita, tulevaisuuden kalatuotteita ja kaupallisen kalastuksen uusimpia ratkaisuja. 24.3.2021 klo 9.00-10.30 […]
Tuotteen suojaaminen tavaramerkillä
Kiinnostaako kuulla, mitä elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä tarkoittaa? Aika: ke 24.3.21 klo 13-14.30. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille. Ohjelma: 13-14 Elintarvikkeen suojaaminen tavaramerkillä. Mitä pitää ottaa […]
Ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa -virtuaalitapahtuma
Ruokatieto Yhdistys ry järjestää ruokakasvatuksen kehittäminen poikkeusoloissa –virtuaalitapahtuman 24.3.2021 klo 13-14:30. Maksuton tapahtuma koostuu kahdesta osasta: ruokakasvatuksen asiantuntijoiden paneelikeskustelusta sekä Vuoden ruokakasvattaja 2021 -voittajan julkistamistilaisuudesta. […]
Environmental sustainability of food systems and diets, open virtual symposium
This symposium presents leading experts in Europe in the fields of nutritional epidemiology and nutritional biochemistry and aims to strengthen networking in the context of […]
Project ”Baltic Sea Food” Conference
I SESSION, Main achievements of the Baltic Sea Food project Welcoming Words Summary of Baltic Sea Food Project Achievements Conclusions from Piloting of Local Food […]
Kestävyyden monet kasvot
Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Elintarviketieteiden Seuran (ETS) ja Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo […]