Minustako elintarvikealan yrittäjä – elintarvikealan yrityksen perustamisen ABC, osa 3, Pohjois-Karjala
Eläinperäiset elintarvikkeet, ilmoitetut ja hyväksytyt elintarvikehuoneistot. Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Aika 31.3.2021 klo 12 – 15 Paikka Etäkoulutus […]
Tulosta Amazon tulee, oletko valmis? – Perustietoa yritykselle Amazon verkkokaupasta
Webinaarissa käydään läpi mm. Amazon myynnin markkinapotentiaalia, alv-rekisteröinnit, FBA, FBM mallit ja yrittäjän käytännön kokemuksia Amazon myynnistä. Amazon verkkokauppa on jo perustanut varaston Ruotsiin ja […]
Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus
Koulutuksesta saadaan vahvistusta omaan osaamiseen ja rohkeutta käyttää luonnonyrttejä. Hinta: 30 €. Luento sisältää: Luonnonyrttien tunnistusta ja vinkkejä poimintaan Luonnonyrttien käsittelyä keräämisen jälkeen ja tarvittavaan […]
Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus
Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola […]
Buustia ruokabisnekseen – maaseudun monet mahdollisuudet, Etelä-Pohjanmaa
Oletko miettinyt, miten vauhdittaa omaa liiketoimintaa? Millaisia mahdollisuuksia ruuan ja maaseudun ympäriltä löytyy? Tule inspiroitumaan ruoka-alan ja maaseudun pienten yritysten ja asiantuntijoiden tarinoista. Tarjolla on […]
Elintarvikealan vientivalmennus – ajankohtaista meiltä ja maailmalta
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennus tarjoaa jälleen ajankohtaisia asioita meiltä ja maailmalta! Webinaari: 13.4.2021 klo 9-11 Webinaarissa käydään läpi Brexitin viimeisimmät […]
Parempaa papua pöytään kotimaasta
Tervetuloa kevään toiseen palkokasvi–webinaariimme kuulemaan sadon markkinointiin ja käyttöön vaikuttavista tekijöistä ja mahdollisuuksista sekä vinkkejä viljelyn onnistumiseen. Ohjelma: 12:30 Tervetuloa Heikki Jalli, Luonnonvarakeskus 12:35 Pavun […]
Kattava koululounas ja välkyt välipalat – webinaari
Terveisiä Valtioneuvoston kanslian selvitys- ja tutkimustoimintaan liittyvästä Kattava koululounas ja välkyt välipalat -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on ollut tuottaa tietoa koulupäivän uudistamisprosessin (harrastamisen Suomen malli) ja […]
Kerääjä.fi -webinaari
Luonnontuotteiden keruusta, kouluttamisesta ja ostotoiminnasta kiinnostuneille 14.4.2021 klo 12-14. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu
Paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun uudet toimintamallit -webinaari, Varsinais-Suomi
Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähiruoan ja kuntien […]