Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari

ke 10. maaliskuun @ 13:00 - 16:00

Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 ja IFS Food  sisältöihin, niiden välisiin eroihin ja siihen miten standardia voi ryhtyä rakentamaan omassa yrityksessä.

Aika: ke 10.3.21 klo 13-16. Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille.

Ohjelma:

13-15.15 Elintarviketurvallisuusjärjestelmät BRC, FSSC22000 ja IFS Food pääkohdat ja poikkeavuudet. Miten elintarviketurvallisuusjärjestelmä kannattaa valita ja miten sitä aletaan rakentaa?
Asiantuntijana pääarvioija Teija Paananen Kiwa Inspecta

15.15-15.30 Kokemuksia elintarviketurvallisuusjärjestelmästä osana yrityksen arkea.
Yrityspuheenvuoro tuotanto- ja laatupäällikkö Teemu Halttunen, Oy Roberts Ab

15.30-15.50 Laadunvarmistus osana tuotannonohjausjärjestelmää.
Vesa Nohteri, Rento Innovations Oy

 

Kysymykset ovat toivottuja ja niitä voi esittää jo ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen ja etukäteiskysymykset 1.3.2021 mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/6C0C8285ED6EB9F0

 

Tilaisuuden järjestää Varsinais-Suomen KulTa – kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hanke.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 10. maaliskuun
Aika:
13:00 - 16:00