Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! -webinaari

ma 1. maaliskuun @ 14:00 - 16:00

Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, esimerkiksi kauppiaille, lihamestareille, kotitalousopettajille, ammattikeittiöiden henkilökunnalle, oppilaitoksille, opiskelijoille tai yrittäjille.

Toteutus: 1.3.2021 klo 14-16, Zoom-etäyhteydellä
Linkki kokoustilaan lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.

Ohjelmassa:

Laitumen laidalta – lampurin terveiset
Peppi Laine, lampuri

Lampaankäytön monipuolistaminen ja tuominen arkiruokapöytiin
Päivi Lehtonen, ravintolakokki, biologi

Keittiömestarin vinkit eri ruhonosien käyttöön ruoanvalmistuksessa
Pasi Kuronen, keittiömestari

Ilmoittaudu 26.2. mennessä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
ma 1. maaliskuun
Aika:
14:00 - 16:00