• Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 6

    Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

  • Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams

    Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Ilmoittaudu mukaan ruokamatkailun osaamisryhmän ensimmäiseen tapaamiseen täällä. Aika: Ke 21.5.2025 klo 9—12 Paikka: HYBRIDI: Haaga-Helian Pasilan kampus, Helsinki […]

  • Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku

    Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Pääset siis käytännössä näkemään, millaista tutkimusta Flavoriassa voisi […]

  • Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso

    Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä. Aika: 22.5.2025 klo […]

  • The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki

    Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]

  • Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1

    Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]