
Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari
ma 26. toukokuun @ 09:00 - 11:30
Seminaarissa tarkastellaan kuusivuotisen FOOD-ohjelman (2019-2025) kolmen laajan tutkimushankkeen (Leg4Life, Just food, MULTA) tuloksia ja niiden merkitystä suomalaisen ruokajärjestelemän kestävyysmurroksessa.
Aika: Maanantaina 26.5.2025 klo 9:00-11:30
Paikka: Helsingin yliopiston päärakennus, pieni juhlasali (F4050), Fabianinkatu 33, Helsinki, 4. krs ja etäyhteys
Seminaari on tarkoitettu kaikille suomalaisen ruokajärjestelmän toimijoille: yritysten ja julkisen sektorin päättäjille, politiikoille ja virkamiehille sekä järjestöjen edustajille. Tarkasteltavana uusimman tutkimustiedon pohjalta ovat ne mahdollisuudet ja keinot, joilla nykyistä kestävämpään ruokajärjestelmään on mahdollista päästä. Seminaari on ajankohtainen myös hallitusohjelman mukaisesti poikkihallinnollisessa valmistelussa olevan Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä-kokonaisuuden kannalta.
Tilaisuus on ilmainen kaikille, mutta vaatii rekisteröitymisen Nordic-Baltic food systems conference -sivulla.