Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealalla, Kaakkois-Suomi

Kiinnostaako sinua luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeiden ja ruokatuotteiden raaka-aineena? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan! Webinaari järjestetään 20.5. klo 13 - 16.15 14-14.05 Tervetuloa Ruoka-asiantuntija Hannele Veteli, Etelä-Suomen […]

Man, Microbes, Music and Food -webinaari

Turun yliopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu ovat kypsytelleet juustoja soittaen niille erilaista kypsytysmusiikkia. Tähän teemaan liittyvä webinaari järjestetään 20.5. klo 15.00. Webinaari järjestetään Zoomissa https://utu.zoom.us/j/63270845007 Tilaisuus […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 24.5.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi  

Miltä näyttävät Suomen maa- ja elintarviketalouden markkinat?

Luonnonvarakeskus (Luke) julkistaa maa- ja elintarviketalouden suhdannekatsauksen webinaarissa 25.5. klo 13.00–14.30. Tervetuloa kuulemaan, millainen on maataloussektorin ajankohtainen tilanne liha-, maito- ja viljamarkkinoilla sekä puutarhataloudessa. Ohjelma: […]

Villiyrtit lasiin ja lautaselle -etäseminaari

Opi kokkamaan villiyrteistä! Ruokaa Luonnosta -hanke tarjoaa kaikille avoimen ja ilmaisen etäseminaarin, jossa alan parhaimmat asiantutijat opettavat, miten villiyrttejä ja luonnon antimia voi käyttää sekä […]

Yrttipoimijakoulutus Jämsässä

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset […]

Lyijystä kupariin -webinaari

Euroopan unionissa on jo vuosia mietitty rajoituksia lyijyn käyttöön. Euroopan komissio on jo hyväksynyt lyijyhaulien käytön kieltämisen kosteikolla. Uudessa esityksessä rajoitetaan lyijystä valmistettuja luoteja ja […]