Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pakastekuivaus marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa

24.5.2021 @ 09:00 - 15:00

Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.

Webinaarin ajankohta: 24.05.2021 09:0015:00

Ohjelmassa:

  • Mitä pakastekuivaus on ja miten se toimii?
  • Pakastekuivauksen käyttökohteet
    • Elintarvikkeet, ravintolisät
    • Kosmetiikka
    • Lääkkeet/farmasia
    • Käsityö- ja koristemateriaalit
    • Eläinten hoitovalmisteet ja rehut
    • Muut
    • Sivuvirrat
  • Laadunhallinta ja lainsäädäntö
  • Pakkaaminen ja varastointi
  • Luomu ja pakastekuivaus
  • Raaka-ainekohtaisia erityisvaatimuksia pakastekuivauksessa
  • Marjojen pakastekuivaus
  • Vihannesten pakastekuivaus
  • Luonnon kasvien/kasvinosien ja sienien pakastekuivaus
  • Hunajan ja siitepölyn pakastekuivaus
  • Pakastekuivauksen plussat ja miinukset
  • Kustannustehokas pakastekuivaus – logistiikasta kuivausprosessiin

Pakastekuivaus ja fermentointi esite (pdf)

Osallistumismaksu on 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen. Laskutuslisä paperilaskulle 5 €. Ilmoittaudu tästä.
Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Details

Date:
24.5.2021
Time:
09:00 - 15:00