Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealalla, Kaakkois-Suomi

20.5.2021 @ 13:00 - 16:15

Kiinnostaako sinua luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeiden ja ruokatuotteiden raaka-aineena? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

Webinaari järjestetään 20.5. klo 13 – 16.15

14-14.05 Tervetuloa

Ruoka-asiantuntija Hannele Veteli, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry

14.05-14.30 Ajankohtaista luonnontuotealalla

Koulutusasiantuntija Anu Tossavainen, Arktiset Aromit

14.30-15.10 Luonnonkasvit elintarvikkeena: Turvallisuus ja uuselintarvikeasetus

Ylitarkasta ja Anna Mizrahi, Ruokavirasto

Luonnontuotealan yrittäjien tarinat:

klo 15.10-15.35 Luontoemo ja Päijätär®, yrittäjä Pauliina Silva

Luontoemo on sysmäläinen luontais- ja luonnontuotealan yritys, joka tarjoaa myös luonnonyrttiretkiä ja -koulutuksia. Päijätär® on neljän paikallisen yrittäjänaisen yhteinen tuotemerkki.

15.35-16 Lapin Maria, yrittäjä Saska Tuomasjukka

Lapin Maria valmistaa pienenpienessä tehtaassaan Piispanristillä luomuglögejä, -mehuja ja -smoothieita sekä Villipestoja. Maria käyttää aina kun mahdollista aineksia Lapin puhtaasta luonnosta. Lapin Marian Villipesto palkittiin vuonna 2020 Vuoden Luomutuotteena ja toi Suomalainen menestysresepti-kilpailussa 2. sijan.

16-16.15 Lopetus ja hankkeen jatkotoimenpiteet 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Järjestäjä – Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus / ProAgria Etelä-Suomi ry

 

Details

Date:
20.5.2021
Time:
13:00 - 16:15