Verkkolähetys elintarvikelain kokonaisuudistuksesta
Syksyllä 2018 annettiin hallituksen esitys elintarvikelaiksi uudistamiseksi (HE 262/2018 vp), mutta esitys raukesi alkuvuodesta 2019 maakuntauudistuksen kariutumisen myötä. Osa kokonaisuudistukseen sisältyneistä ehdotuksista toteutettiin 1.1.2020 voimaan […]
Webinaari: Pienimuotoinen elintarvikkeiden valmistus
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]
Luonnontuotealan hanketoimijapalaveri etäyhteydellä
Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luonnontuotealan hanketoimijoille noin joka toinen kuukausi palaverin, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulla ajankohtaisista asioista. Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen juha.rutanen@helsinki.fi.
Webinaari: Korjuu.com verkkokaupan esittely
Nyt on tarjolla pienille elintarvikeyrityksille suunnattu webinaari, jossa esitellään Korjuu.com verkkokauppaa. Yrittäjä Tommi Vuorenmaa kertoo toiminnasta 19.5. klo 13-14. Ilmoittautumiset webinaariin bit.ly/korjuu Webinaarin järjestää Pohjanmaan […]
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Luonnontuotteet II, käytännön päivät, Joensuu
Luonnonyrtit elintarvikkeiden raaka-aineina. Käytönnön päivät: 1. pv: Luonnonyrttien talteenotto ja säilöntä, 2. pv: Luonnonyrtit ruoanvalmistuksessa. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
SOME-haltuun webinaari
Tule mukaan some-webinaariin, jossa mietitään sitä oikeaa some-viestintää juuri sinun yrityksellesi. 26.5. klo 13.00 - 15.00 pidettävän webinaarin sisältönä: lyhyt katsaus Suomen suosituimpiin kanaviin ja […]
Webinaari: Mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle?
Tervetuloa kuulemaan biotalouteen siirtymisestä elintarvikeketjussa! Webinaarissa professori Juha Helenius Helsingin yliopiston Rurala-instituutista alustaa puheenvuorossaan biotalouteen siirtymisen perusteista ja siitä, mitä se voisi merkitä elintarvikeketjulle sekä […]
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus
Forssan ammatti-instituutti Saksankatu 26, ForssaKoulutus painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on […]