Geenieditoinnin ja GMO:iden rooli tulevaisuuden elintarvikkeissa, Turku, siirretään
Vierailukeskus Joki Lemminkäisenkatu 12, TurkuTilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! Geenieditointi saattaa olla yksi keskeisistä teknologioista, jonka avulla maailman nälkäiset ihmiset ruokitaan tulevaisuudessa, kun ilmastonmuutos ja väestön kasvu vaativat uusia […]
Elintarvikealan vientivalmennuspäivä-webinaari
Ruokaviraston vientijaoston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen vientivalmennuspäivä tarjoaa eväitä elintarvikevientiin. Vientivalmennus järjestetään tänä vuonna webinaarina. Tervetuloa mukaan! Vientivalmennuksen ohjelma ja ilmoittautumiset: www.ruokavirasto.fi/vienti/vientivalmennus.
Luomualan kehittäjien online-työpaja
Ruoka-alan koordinaatiohanke järjestää luomualan kehittäjien online-työpajoja. Työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat, ja otamme mielellään vastaan ideoita työpajojen aiheista. Seuraava […]
AISTILA® makutestipäivä Turussa, peruttu
Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, TurkuTilaisuus on peruttu! Haluatko selvittää, mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteestasi tai kumpi tuoteversioista kannattaa lanseerata? Varaa nyt paikkasi AISTILA® makutestipäivästä ja varmista, että kehittämäsi tuote […]
Luonnontuotteet I, etäyhteydellä
Yrtit, marjat, sienet. Tunnistaminen, talteenotto ja säilöntä sekä Poimijakortti-koulutus. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen […]
Villiyrteistä bisnestä webinaari
Villiyrttien kaupallinen käyttö, verotus, poiminta ja myynti. Webinaarin ohjelma (klo 17-20) Luonnontuotteiden sallittu kaupallinen käyttö ja luomukeruualueiden tilanne, toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry Keruutuotteiden […]
Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos ja sen aluetaloudelliset vaikutukset -webinaari
Tervetuloa kuuntelemaan helmikuussa 2020 julkaistun selvityksen tuloksia julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutoksesta ja sen aluetaloudellisista vaikutuksista! Lähiruoan käyttöä on pyritty Suomessa edistämään monin eri keinoin jo […]
Lähituotteet kauppaan -tuotekorttityöpaja etäyhteydellä
Tervetuloa työpajaan tutustumaan ja täyttämään tavarantoimittajan tuotekorttia elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltusen opastuksessa. Voit ladata maksuttoman tuotekortti-pohjan täältä. Ohjelma: klo 14.00 Miten lähituotteet vähittäiskaupan hyllylle […]
Palkokasvihankkeet esittäytyvät webinaarissa
Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista palkokasviaiheisten hankkeiden tutkijoiden kanssa! Mukana esittelyssä ovat Leg4Life-, LegumeGap- ja ProFaba-hankkeet! Webinaari on osin englanninkielinen, mutta kysymyksiä voi […]
Webinaari: Millaisia elintarvikkeita mehiläistuotteista voi valmistaa – ideoita ja unelmia
Kahden webinaarin tietopaketti mehiläistuotteiden käytöstä elintarvikkeissa Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, […]