Kohti kestävämpiä julkisia ruokapalveluita -tapahtuma, peruttu
Tiedekulma Yliopistonkatu 4, HelsinkiTilaisuus peruttu - seuraa nettisivuja! Innovatiivisia strategioita julkisille ruokapalveluille: Kestävyystyökalu Itämeren alueelle (StratKIT) - hanke järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Tiedekulmassa maaliskuussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden […]
Lähiruoka ja Luomumessut netissä
Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]
Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)
Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, TurkuAISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
Työpaja: Onnistu marja- ja hedelmätuotteiden maustamisessa / Workshop: Lyckas med smaksättningen av bär- och fruktprodukter, Naantali, peruttu
Raseko Opintie 4, NaantaliTilaisuus peruutettu! Glögin ja juomien sensoriikan asiantuntijan, sommelieri Leena Janssonin jakamilla konkreettisilla neuvoilla onnistut nostamaan tuotteesi uusiin ulottuvuuksiin. Saamme tietää miten eri maut vaikuttavat toisiinsa […]
Ilmastoystävällisiä kalainnovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia, Espoo, siirretään
Tilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen! Alla esimakua tilaisuuden […]
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Lapua, siirretään
Sedu, Lapua Vesipalontie 2, LapuaTilaisuus siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo 9-14. […]
Kevään korvalla – Herkkuja ja hepeneitä Elimäellä, peruttu
Mustilan Puukoulu Alppiruusuntie 99, KouvolaTilaisuus peruttu! Lähiruokaa moneen makuun sekä kädentaidon tuotteita. Pihalla mm. tuoretta lihaa suoraan tuottajilta, rokkatykki ja palvipossua mukaan tai paikalla nautittavaksi. Sisällä lisää herkkuja ja […]
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen käytännössä, Iisalmi, siirretään
Ylä-Savon ammattiopisto Asevelikatu 4, IisalmiTilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]
Luonnon keräilytuotteet elintarviketeollisuuden raaka-aineiksi, etäyhteydellä
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]