Webinaari kuhnuritoukkien hyödyntäminen elintarvikkeena
Kuhnuritoukille on haettu SML:n toimesta uuselintarvike statusta. Hakemustamme ei ole vielä hyväksytty, mutta koska sen käsittely on prosessissa, voidaan kuhnuritoukkia myydä elintarvikkeeksi myös kesällä 2020. […]
Elintarvikekuljetukset ja niiden yhdistely muihin kuljetuksiin -webinaari
Webinaarissa esitellään elintarvikkeiden ja muiden kuljetusten yhdistelyn mahdollisuuksia sekä niihin liittyvää lainsäädäntöä. Yhdistelystä kertovat webinaarissa julkaistavan infograafin pohjalta Arttu Lauhkonen/VTT sekä Johanna Mattila/Turun yliopisto Brahea-keskus. […]
Food Business Challenge 2020 finaali: FBC Awards online
Valtakunnallisessa Food Business Challenge –ideakilpailussa palkitaan opiskelijoiden parhaat uudet liikeideat ja innovaatiot ruoka-alalla pellolta pöytään. Keynote -puheenvuoro: Lauri Reuter, Nordic FoodTech VC: Ruoan kestäviä tulevaisuuksia: […]
Webinaari: Koronarahoitus maatilakytkentäisille, maataloustuotteita jalostaville ja alkutuotannon yrityksille
Maaseudun yritysten ja alkutuotannon väliaikainen tuki on tarkoitettu koronaviruspandemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin eikä se edellytä kehittämistoimenpiteitä yritykseltä. Tuen määrä on 5000–10 000 euroa ja päätöksen avustuksesta […]
Älymaatalous-keskustelusarja kevätkesällä 2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen, innovaatiot ja tiedon fiksu hyödyntäminen ovat […]
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Miksi verkkokauppa – kenelle, mitä, miten? (osa 1), Varsinais-Suomi
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja […]
Innovatiivisuudella paikallisuutta ruokalistalle -webinaari
Joensuun kaupungin ja Siun Soten asiakkaiden lautasille on saatu paikallinen uutuustuote. Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy halusi käyttöönsä kokonaan uuden ja innovatiivisen lähituotteen ja näin […]
Paneelikeskustelu – Ruokaketjujen transformaatio
Nyt on oikea aika globaaleille muutoksille ruokaekosysteemeissä. Tervetuloa mukaan virtuaaliseen yhteistyö- ja rahoituskeskusteluun! Business Finland järjestää ruoka-alan yhteiseen webinaariin, paneelikeskusteluun muutoksen tuomista mahdollisuuksista, uhista ja […]
Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Lähiruokaverkkokauppojen esittely: case ProLocalis ja Kotitila.fi (osa 2), Varsinais-Suomi
Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja […]
Mehiläispesän muiden tuotteiden tuottamiseen, jalostamiseen ja apiterapiaan keskittyvä opintomatka Romaniaan, siirretään
Romania , RomaniaOpintomatka siirretään myöhempään ajankohtaan! More than honey -hanke järjestää koulutuksia vuonna 2020 seuraavasti: Viikko 24. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuussa. Tarkista myös matkapäivät! Lisätietoja ja ilmoittautumiset: […]