Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokaa verkosta -webinaarisarja: Miksi verkkokauppa – kenelle, mitä, miten? (osa 1), Varsinais-Suomi

3.6.2020 @ 15:00 - 16:00

Harkitsetko oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan perustaminen mahdollistaa uuden tavan myydä, palvella asiakkaita ja tavoittaa uusia asiakkaita. Myyntipisteen perustaminen verkkoon edellyttää huolellisesti tehtyä perustamistyötä, oikeita valintoja ohjelmiston, maksu- ja logistiikkapalvelujen sekä sisältötuotannon ja markkinoinnin osalta.

Aiheeseen pureudutaan kesäkuussa ja elokuussa 2020 neliosaisen webinaarisarjan avulla. Webinaarit järjestää Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä –KulTa, Vastuullista proteiinia pöytään, Prote, Menestyvä maatilayritys ja MTK-Varsinais-Suomi.

Tarkemmat tiedot webinaareista: https://vs-lähiruoka.fi/ruokaa-verkosta/

Osa 1: Miksi verkkokauppa – Kenelle, mitä, miten? 3.6. klo 15-16

Ruokatuotteita ja -palveluja myyville yrityksille on tarjolla hyviä vaihtoehtoja mahdollisuuksia verkkokaupan käynnistämiseen. Webinaarissa kuulet mitä kaikkea huomioitavaa ja käytännön asioita liittyy verkkokaupan perustamiseen.

Kouluttajana toimii rovaniemeläinen digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija, yrittäjä Kirsi Mikkola. Kirsillä on 25 vuoden kokemus verkkoliiketoiminnasta, markkinoinnista ja asiakkuuksien hallinnasta kaupan ja palvelualan yrityksissä.

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä.

Lisätietoja: Hilkka Halla, hilkka.halla@yrityssalo.fi

Osa 2: Lähiruokaverkkokauppojen esittely: case ProLocalis ja Kotitila.fi 9.6. klo 16-16:30

Osa 3 Verkkokaupan perustaminen ja erilaiset mallit ruoan verkkomyyntiin 10.6. klo 15-16

Osa 4 Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa 25.8 (kellonaika ilmoitetaan myöhemmin)

>> Voit ilmoittautua kaikkiin webinaarisarjan webinaareihin ilmoittautumislomakkeella.

Lähetämme ilmoittautuneille linkin webinaareihin lähempänä ajankohtaa. Tilaisuudet toteutetaan Zoom –alustalla, ne taltioidaan ja julkaistaan tapahtumanjärjestäjien viestintäkanavissa.

Details

Date:
3.6.2020
Time:
15:00 - 16:00