Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotteista Suomen suvi -koulutuskokonaisuus

ke 27. toukokuun @ 09:00 - 15:00

Koulutus painottuu tuotekehityksen näkökulmaan sekä alan- ja sidosryhmätoimijoiden osaamisen kokemukselliseen hyödyntämiseen. Opintoihin on mahdollisuus sisällyttää osallistujien aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan lisäopintoja esim. elintarvikeviennistä. Osallistujilla on siis mahdollisuus vaikuttaa koulutuksen sisältöön ja hyödyntää sitä kokonaisvaltaisesti oman toiminnan ja osaamisen
kehittämisessä.

Koulutuksen arvioitu kesto on 27.5.- 18.12.2020 ja siihen sisältyy minimissään 6 lähipäivää. Sesonkiaikoina ei koulutuspäiviä järjestetä.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena elintarvikejalostajan ammattitutkinnon osatutkintona, jolloin se on osallistujille maksuton. Kuluja saattaa tulla osallistujien aktiivisuudesta riippuen erilaisien tilaisuuksien tms. pääsy- ja kuljetusmaksuista.

Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita mm. marja- ja hedelmätuotteiden valmistuksesta sekä niiden
• raaka-aineista ja prosesseista
• kriittisistä tekijöistä laadun ja säilyvyyden kannalta
• tuotekehityksestä ja aistinvaraisesta arvioinnista
• brändäyksestä ja markkinoinnista

Käsiteltävät tuoteryhmät:
• mehut ja muut juomat
• säilykkeet
• hillot ja hyytelöt
• makeiset ja marmeladit
• siirapit ja kastikkeet

Tarkemmin koulutuksen esitteessä!

Lisätietoja:

Minna Mäkinen
p. 040 3474 074
minna.makinen@lhkk.fi
Forssan ammatti-instituutti
Saksankatu 26, Forssa

Tiedot

Päivämäärä:
ke 27. toukokuun
Aika:
09:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Forssan ammatti-instituutti
Saksankatu 26
Forssa,
+ Google Map