• Digitaaliset markkinointikanavat -työpaja, Etelä-Savo

    Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]

  • Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Raahe

    Kala-alan yritys tai ammattikeittiön edustaja Pohjois-Pohjanmaalla – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille! Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on […]

  • Grüne Wocheen tammikuussa 2026, infotilaisuus

    Euroopan suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche (IGW) pidetään Berliinissä 16.- 25.1.2026. Grüne Woche täyttää 100 vuotta. Ilmoita kiinnostuksesta ja lähde näytteilleasettajaksi Grüne Woche -messuille 16. - […]

  • Ruokaprovinssin KEKSIviikkokahvit: Ruoka tapahtumissa

    Kesä on tapahtumien aikaa ja 7.5.2025 klo 14-14.30 KEKSIviikkokahveilla syvennytään tapahtumaruokailuun! Aiheesta tulevat keskustelemaan Asta Asunmaa Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisista sekä Provinssin festivaalijohtaja Ville Koivisto, […]

  • Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana jäätelö

    Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma. Klubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä, Turussa että […]

  • Uudenlainen vientimalli elintarvikeyrityksille, Pohjois-Savo

    Pohjois-Savon Agri-Food klusteri, Suomen elintarvikevientiyhdistys SUVI ry, Kuopion alueen Kauppakamari, Savon Yrittäjät ja FinFoodNET-hanke kutsuvat yrityksenne aamukahvitilaisuuteen to 8.5. klo 8:30-10:30. Tervetuloa paikan päälle Kuopioon […]

  • Kyberturvallisuusdirektiivi (NIS2) elintarviketoimialalla, Teams

    Ruokavirasto järjestää elintarvikealan toimijoille aiheeseen liittyvän keskustelutilaisuuden Teamsilla 8.5.2025 klo 9-10.30. Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 6.5.2025, saat osallistumislinkin sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tutustu asiaan tarkemmin ja […]

  • Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja, Seinäjoki

    Tapahtumassa kuulet SEAMK Food Labs -palvelutarjonnasta, pakkauslainsäädännön ajankohtaisista asioista, elintarvikejärjestelmän trendeistä, kuivaus- ja haihdutusteknologioista sekä pääset tutustumaan uusinta teknologiaa käyttäviin pilot-mittakaavan laitteisiin. Uusimpina investointeina tiloistamme […]