
Proteiinimarkkinoiden trendit ja kehittyvät teknologiat -työpaja, Seinäjoki
to 8. toukokuun @ 09:00 - 12:00
Tapahtumassa kuulet SEAMK Food Labs -palvelutarjonnasta, pakkauslainsäädännön ajankohtaisista asioista, elintarvikejärjestelmän trendeistä, kuivaus- ja haihdutusteknologioista sekä pääset tutustumaan uusinta teknologiaa käyttäviin pilot-mittakaavan laitteisiin. Uusimpina investointeina tiloistamme löytyvät membraanisuodatuslaite sekä spraykuivain. Tapahtumaa suositellaan erityisesti ruoka-alan toimijoille, joita kiinnostavat yhteistyömahdollisuudet SEAMK Food Labs -pilotointiympäristössä. Auditorio-ohjelman jälkeen siirrymme SEAMK Food Labs -tiloihin laite-esittelyjen pariin.
Paikka: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu SEAMK Frami (F-talo 1. kerros, Sininen auditorio), Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki
Aika: torstai 8.5.2025 klo 9.00–12.00
Kenelle: ruoka-alan toimijat
Mitä maksaa: tilaisuus on maksuton
Tapahtuman ohjelma ja aikataulu:
8.45 alkaen aamukahvit
9.00 SEAMK Food Labs -palvelumalli
9.15 Pakkauslainsäädännön ajankohtaiset
9.30 Elintarvikejärjestelmän trendit – proteiinimarkkinat
10.00 Haihdutusteknologia
10.30 Kuivausteknologia
11.00 SEAMK Food Labs -tiloissa tutustuminen uusiin pilot-mittakaavan laitteisiin
n. 12.00 Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä omakustanteinen yhteislounas ravintola Raitissa.
Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 2.5.2025.
Lisätietoa SEAMK Food Labs -palvelusivustosta täällä!
Tapahtuma järjestetään SEAMKin koordinoimien Future Frami Food Lab ja VHH- vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet-hankkeiden yhteistyönä. Hankkeet ovat Euroopan unionin osarahoittamia.