Norsens potential / Kuoreen potentiaali

Webbinarieserie: ”Fiskprodukter från skärgården idag och i framtiden”. Småskaligt kustfiske står inför stora utmaningar. Den här webbinarie-serien tar fasta på potential inom förädling av fisk […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Luonnontuotealan hanketoteuttajien seuraava skype-kokoontumisemme on ma 1.2.2021 klo 12-14. Sisältöaiheita sopii ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari

Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]

Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00 Paikka Etäkoulutus […]