• Ruokamatkailu nousuun Pohjois-Pohjanmaalla -webinaari

    Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- sekä matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä Tilaisuuden asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan […]

  • Villiyrttiruokakurssi Petäjävedellä

    Villiyrtit tutuiksi ja lautaselle! 08.06.2021 13:00 - 18:00 Keittiömestari, villiyrttikirjailija Jouni Toivasen johdolla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä herkullisia ruokia. Aluksi tehdään yhdessä keruuretki ja sen […]

  • PuroMeetti Zoomissa, päivä 4: Maailmalle meno yhdessä

    Neljäs PuroMeetti torstaina 10.6.2021 klo 12:00 – 16:00  Zoom-webinaarina, teemana ”Maailmalle meno yhdessä”. Vientimarkkinoiden avaaminen sujuu parhaiten yhteistyöllä. Neljännessä PuroMeetissä pääset tapaamaan viennin kohdemaissa toimivia […]

  • Vastuullinen ravitsemus elintarviketeollisuudessa

    Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin. Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien  ymmärtäminen auttaa […]

  • Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä

    Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla? Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta […]

  • Yrttipoimijakoulutus Laukaassa

    Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 10.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat voikukka, mesiangervo ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö […]

  • Pirkanmaan Ruokafoorumi

    Tule mukaan Ruokafoorumiin suuntaamaan Pirkanmaan ruoka-alaa uuteen aikaan! Pe 11.6. klo 8:30-12 järjestettävään etätilaisuuteen kutsutaan nyt mukaan ruoka-alan ytimessä mukana olevia ammattilaisia, tutkijoita, vaikuttajia ja […]