• Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaari

    Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot. Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo […]

  • Liha-alan lainsäädäntö ja omavalvonta, Pohjois-Karjala

    Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman laatuosaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 4.2.2021 klo 13.00 – 15.00 Paikka Etäkoulutus […]

  • Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 1

    Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]

  • Suomi-brändillä maailmalle -nettiseminaari

    Tule linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta kanssamme! Etäyhteyksin järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta […]

  • Luomun uudet tuotekonseptit -webinaari, osa 2

    Luomubuumi-hanke on edennyt loppusuoralle ja hanke päättyy maaliskuun lopussa. Hankkeessa on tuotettu yrityksiä varten luomutuotekonsepteja, joiden esittelemistä varten järjestetään kaksi Teams-tietoiskua, 9.2. ja 10.2.2021. Rohkaisemme […]