Presentationer och videor från Jord- och skogsbruksministeriets seminarium i Paja i Helsingfors 27.11.2019 är nu tillgängliga. Evenemanget arrangerades av det riksomfattande Koordinationsprojektet för matsektorn och ANM Branschtjänst. Videon av hela evenemanget kan ses här och videor av de enskilda presentationerna hittas i samband med inläggen. Videorna finns även på Aitojamakuja.fi YouTube-kanalen.
Du kanske också gillar
Södra Finlands projektträff hölls i Helsingfors i samband med Närmat & Eko-mässan. Temat för evenemanget var samarbete mellan restauranger och småföretag inom […]
Topplaceringar fick också maträtten Karelsk stek, de Karelska pirågerna och stekt fisk med potatismos. [rss-cut] Nästan 50 000 finländare deltog i omröstningen om […]
Kitkan viisas, Sahti, Kalakukko, Lapin Puikula, Lapin Poron kylmäsavuliha, Puruveden muikku, Lapin Poron liha, Karjalanpiirakka, Lapin Poron kuivaliha och Kainuun Rönttönen [rss-cut] […]
Det riksomfattande koordineringsprojektet inom närmat har uppdaterat Äkta smak -meddelandet. Äkta smak beskriver de små livsmedelsföretagens bransch och stärker informationen om närmat. […]