Loading view.
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Kolme Baltiassa toimivaa luonnontuotealan yritystä esittelee toimintaansa. Tilaisuuden ohjelma 2.6.2021 klo 17-19, Teams 17:00 Tilaisuuden avaus 17:05 Johdatus luonnontuotealaan Baltiassa, Mikko Rahtola 17:20 Chaga Health, […]
Mielitkö Iso-Britannian markkinoille tai onko teillä tuontia sieltä? Tunnetko tullietuudet? Mitkä käytännön asiat ovat muuttuneet Brexitin myötä? Ohjeita ja säädöksiä on paljon. Mitä ne käytännössä […]
Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! 03.06.2021 17:00 - 20:00 Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat vadelmanlehti, nokkonen, siankärsämö ja maitohorsma. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja […]
Suuntaako kesäreissu Turun museoihin, tai päättyykö Saariston rengasreittiretki Aurajoen rantaan? Ruokamatkamuistotuotteita Forum Marinumin Merikeskuksen Elämystorilta kesäkuussa! Auki joka päivä kello 10-18. Tarkempi ohjelma osoitteessa: http://www.vs-lähiruoka.fi/ruokamatkamuisto
Tutustumismatka yrttien saloihin – luonnonantimia keväästä syksyyn! Perehdymme villiyrttien ja yrttien käyttöön ja mahdollisuuksiin ammattikeittiöissä. Tavoitteena on löytää uusia makuja ruokalistalle hyödyntäen paikallisia raaka-aineita. Yrttialan […]
Villiyrtit tutuiksi ja lautaselle! 08.06.2021 13:00 - 18:00 Keittiömestari, villiyrttikirjailija Jouni Toivasen johdolla tutustutaan villiyrtteihin ja valmistetaan niistä herkullisia ruokia. Aluksi tehdään yhdessä keruuretki ja sen […]
Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- sekä matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä Tilaisuuden asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan […]
Tule kuulemaan, kuinka ruokapalveluiden vastuullisuutta on kehitetty kokeillen Vastuulliset ruokapalvelut kokeillen -tulosjuhlaan 10.6. klo 8.30 - 11. Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma on kansallisen ilmastoruokaohjelman suurin hanke, […]
Neljäs PuroMeetti torstaina 10.6.2021 klo 12:00 – 16:00 Zoom-webinaarina, teemana ”Maailmalle meno yhdessä”. Vientimarkkinoiden avaaminen sujuu parhaiten yhteistyöllä. Neljännessä PuroMeetissä pääset tapaamaan viennin kohdemaissa toimivia […]
Vastuullisuus on vahva trendi. Uusissa Pohjoismaisissa ja suomalaisissa ravitsemussuosituksissa kestävyysnäkökulma integroidaan aiempaa vahvemmin ravitsemussuosituksiin. Ravitsemustiedon luotettavuus on osa elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Ravitsemussuositusten ja -trendien ymmärtäminen auttaa […]
Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla? Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta […]
Tule mukaan Ruokafoorumiin suuntaamaan Pirkanmaan ruoka-alaa uuteen aikaan! Pe 11.6. klo 8:30-12 järjestettävään etätilaisuuteen kutsutaan nyt mukaan ruoka-alan ytimessä mukana olevia ammattilaisia, tutkijoita, vaikuttajia ja […]
Oletko ollut webinaarissa, jossa kaikilla puhujilla on sama aihe? Tässä tilaisuudessa tapahtuu niin. Lavalle tulevilla vaikuttajilla on sama otsikko: Näkökulmia kotimaisen ruoantuotannon ja maaseudun elinvoimaan […]
As partner of the "Free From Functional & Health Ingredients" Expo, Enterprise Europe Network welcomes you to participate at the ONLINE International Matchmaking event on Free From, which […]
Webinaarin tavoitteena on avata ammattikeittiöiden toiminnan ympäristövaikutuksia sekä antaa uusia ideoita ja vinkkejä niiden pienentämiseen käytännössä. Esimerkkien avulla tuodaan työkaluja ruokalistasuunnitteluun, ruoan valmistusprosessin optimoimiseen sekä […]
Suomen Kansallisen hankintastrategian ja uuden kansallisen luomuohjelman tavoite on 25 prosenttia luomua ruokapalveluissa vuoteen 2030 mennessä. Luomun käytön lisääminen julkisella sektorilla on myös EU:n komission […]
Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen toiseen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan jatkojalostuksen mahdollisuuksia ja haasteita luonnontuotealan yrittäjien näkökulmasta! 15.6.2021 klo 13-15 […]
Tutkimusprofessori Nesli Sözer (VTT) kertoo tutkimuswebinaarissamme Suomen ruokatutkimuksen ja innovoinnin strategiasta otsikolla “ Finland’s strengths and future priorities in food research and innovation”. Esitelmän jälkeen […]
We continue our webinars on Italy and how to do business there. 16.6.2021 klo 15.15 - 16.30 We have a top-tier speaker from Carrefour Italy: […]
Kumppanuusmaatalousasiaan tutustutaan Rekolan Puutarhalla heinäkuun alussa. Päivän sisältönä on Viljelykierto pysyvän penkkiviljelyn menetelmällä Eri työkoneiden ja työkalujen käytön kokeilua Rikkakasvien mekaaninen torjunta oikea-aikaisesti Monipuolisen ja […]