Anuga 2021

Anuga on maailman johtava elintarvikealan messutapahtuma. Vuonna 2019 Anugassa oli 8000 näytteilleasettajaa 100 eri maasta ja tapahtumassa vierailu 170 000 messukävijää yli 200 maasta. Anuga […]

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyöpaja

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuustyö jatkuu tiistaina 12.10. klo 13-15 järjestettävässä työpajassa. Työpajassa keskustelemme yhdessä siitä, miten toukokuussa julkaistuun linjauspaperiin kirjatut tavoitteet saadaan vietyä käytäntöön. Lisätietoja tapahtumasta […]

Luonnontuotebisnes monin tavoin maailmalle

Tervetuloa mukaan Luonnontuotealan rajat rikkova liiketoimintaekosysteemi (LUTU) -hankkeen kolmanteen webinaariin ja työpajaan kuuntelemaan ja pohtimaan luonnontuotealan kansainvälistymistä! 12.10.2021 klo 13-15 webinaari ja työpajatyöskentely Alustukset: Verkostojen avulla kansainvälisille […]

Satakunta lautasella

Satakuntalaisissa kouluissa ja kunnissa herkutellaan jälleen tänä vuonna lähituotteilla keskiviikkona 13.10. Lähiruokapäivänä aikaisemmin tunnettu teemapäivä kulkee tänä vuonna ensimäistä kertaa nimellä Satakunta lautasella -päivä. Vaikka […]

SratKIT-hankkeen päätöswebinaari

Tervetuloa StratKIT-hankkeen järjestämään kansainväliseen loppukonferenssiin 13.10.2021, klo 10.30-13.30 (Suomen aikaa). Mitä kestävän julkisen ruokailun edistämiseksi on tähän mennessä tehty ja mitä tästä eteenpäin tulisi tehdä? […]

Hiilestä kiinni -aamukahvit: Ilmastokestävä maatalous turvemailla

Maa- ja metsätalousministeriö järjestää syksyn mittaan tiiviitä aamukahvitilaisuuksia, joissa samantapaisiin teemoihin keskittyvät Hiilestä kiinni –hankkeet saavat mahdollisuuden esittäytyä. Aamukahvisarjan tavoitteena on avata laajan Hiilestä kiinni […]

Papuja pallon parhaaksi – yleisöluentosarja, osa 3

Papupolitiikka ja -talous: Maatalous, elintarviketeollisuus, kuluttajat Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Suosittu yleisöluentosarja tulee taas – seuraa etäyhteyksin! Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan palkokasvien roolia […]