Lisää kotimaista kalaa ammattikeittiöiden tarjontaan -webinaari
Tarjolla monipuolinen kattaus kotimaisen kalan käytöstä muun muassa kuluttajien ajatuksia, kalan ravitsemuksellista roolista ja ammattikeittiökyselyn tuloksia. Milloin? 10.4.2024 klo. 13.30–15.00 Kenelle? Ammattikeittiöiden toimijat, kuntien edustajat, […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen […]
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle – Hiililounas-hankkeen tulosseminaari
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään 11.4.2024 Turussa, Medisiina D:ssä, Säätiö-salissa, ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja […]
Ilmastoriskityöpaja 2, Pohjois-Savo
Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]
Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki
Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]
Kysy ja keskustele ruokavalinnoista! Ruoka-alan ammattilaiset mukana keskustelussa
Millaista ruokaa haluan lautaselleni vuonna 2040? Pohdimme yhdessä, mikä vaikuttaa ruokavalintoihimme ja miten voimme varmistaa, että lautasiltamme löytyy jatkossakin maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Tule mukaan […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostoitumistapahtuma Louella ja etänä
Paikallista, uudistavaa ja kestävää tuotantoa – Tule keskustelemaan ja vahvistamaan kotimaisten toimijoiden verkostoa! Kuinka sinä voisit osallistua reilumman ruoantuotannon rakentamiseen? Mitä tarvitaan, että ruokapöytään olisi […]
Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari
Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]