Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari

ke 10. huhtikuun @ 16:00 - 17:00

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattelee sinut aiheen pariin. Tule oppimaan kiertotalouden perusteista ja sen integroimisesta osaksi ravintolasi liiketoimintaa!

Ohjelma 10.4. klo 16-17

16.00 Introduction to circular economy in restaurants (johdatus kiertotalouteen ravintoloissa) – Ted Wendt, Ekomatcentrum, Ruotsi.
16.15 How different restaurants work with circular economy in the Baltic Sea region (miten eri ravintolat toimivat kiertotalouden parissa Itämeren alueella) – Sanna-Mari Renfors, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Suomi
16.30 Case example (case-esimerkki): Restaurant Valmiermuiza, Latvia

Tapahtuma järjestetään Gastronord 2024-messuilla Tukholmassa, josta se striimataan osallistujille. Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta, Ruotsista ja Latviasta. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 8.4.!

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 10. huhtikuun
Aika:
16:00 - 17:00