Miten saisimme kotimaista ja tervettä ja humalaa?

Kotimainen humala voisi tarjota viljelijöille uuden vaihtoehdon kasvintuotantoon sekä panimoille kilpailuetua erikoistumisesta. Humalaviljelmä tulisi perustaa Suomen olosuhteisiin sopeutuneilla ja oluen tekoon soveltuvilla terveillä kasvikannoilla. Kotimainen […]

Lähiruokaa jatkojalostajalle, Pohjois-Pohjanmaa

Tule kuulemaan ja keskustelemaan lähiruoan matkasta elintarvikejalostajille ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita 25.02.2021 klo 13.00-14.30. Tilaisuutta alustavat paikalliset toimijat: Kotirannan vihannesjaloste Feelia Oy, Jukka Ojala Vihannesviljelyn […]

Venäjän verkkokauppa -webinaari (FFF)

Food from Finland -ohjelma yhteistyössä Experience Commerce ohjelman, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen Moskovan suurlähetystön ja Pietarin pääkonsulaatin kanssa järjestää webinaarin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kuulla parhaita asiantuntijoita, […]

Vähittäis- ja verkkokauppa Italiassa – osa 1 (FFF)

Mitä tapahtuu Italian vähittäis- ja verkkokaupassa ja miksi suomalaisten elintarviketuottajien pitäisi hakautua Italian markkinoille? Food from Finland -ohjelma tarjoaa nyt paikallisten asiantuntijoiden tilannekatsauksen mahdollisuuksista, 4.3. […]

Elintarviketurvallisuusjärjestelmä -webinaari

Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin BRC, FSSC2200 […]

Luomuelintarvikkeita kaupan hyllylle – ideoita uusiksi tuotteiksi

Webinaarissa kerrotaan luomubuumihankkeessa tuloksista ja luomutuotteista kehitetyistä konsepteista. Webinaari on tarkoitettu uusia luomutuotteita ideoiville ja nykyisten tuotteiden kehittämistä pohtiville. Aika: 12.3.2021 klo 9.00-11.30 Webinaari toteutetaan […]