The food system transition in Finland – role of disruptive production technologies, Helsinki
You are warmly welcome to join the seminar organized by the three national research projects, Food without Fields, CERAFIM and GrassProtein that focus on developing new food […]
Etsi Luomua -palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yrityksissä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa -webinaari
Webinaarissa kuulemme, mitä elintarvikeyrityksissä tapahtuu uudistavan viljelyn saralla niin kansainvälisesti, kuin Suomessakin. Tapahtumassa lanseerataan myös BSAG:n tuottama yrityksille suunnattu ja maksuton Uudistavan viljelyn tehokurssi. Tiistaina […]
BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams
Tervetuloa BIOSYS Japani-hankkeen sidosryhmätilaisuuteen ja KickOff-tapahtumaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Aloitamme 17.4.2024 klo 11.00-12.00 Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Suomen Japanin kauppakamarin yhteiswebinaarilla Japanin markkinoista ja ajankohtaisista asioista. Tähän […]
Ruoka 2024, Helsinki
Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä […]
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]
Makujen polku -tapahtuma, Kouvola
Makujen polku -tapahtuma on kaikille avoin mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan Kouvolassa 20.4.2024 klo 10-15 Kohoa Synergiakeskuksessa (Kauppalankatu 13) ja kävelykatu Manskilla. Tapahtumassa on myynnissä […]
Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Elintarvikealan yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusmahdollisuudet -webinaari
Hybriditilaisuudessa käydään läpi elintarvikealalle kohdennettuja vienninedistämisen rahoituksia ja muita palveluita. Tilaisuuden tavoitteena on, että viennin kentällä olisi yhteinen jaettu kuva tämän hetken ja lähivuosien rahoitus- […]