Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä -aloitustilaisuus
Hallitusohjelman alainen Kestävä ja kannattava ruokajärjestelmä -kokonaisuus käynnistyy 8.2. klo 9-11 järjestettävässä tilaisuudessa. Tervetuloa mukaan luomaan Suomen ruokajärjestelmän visio 2040! Suomi tarvitsee kestävän ja kannattavan […]
Digitaalisuuden yhteenveto -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 2: Digitaalisuuden yhteenveto Aika: 8.2.2024 klo 10–11 Tämä webinaari pureutuu Vaasan […]
Vientiprojekti elintarvikeyrityksille, infotilaisuus
Viexpo valmistelee seuraavaa elintarvikeyritysten vientiprojektia. Projektiin haetaan joko Business Finlandin Group Explorer tukea (50%) tai maaseutuosaston tukea yritysryhmähankkeille (75%) riippuen osallistuvien yritysten koosta ja sijainnista. […]
Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024
Mikä on nyt hottia, mikä sopisi myös Suomen markkinoille, omaan yritykseesi? Mitä kannattaa soveltaa ruokamatkailun kehittämisessä, mitä asiakkaat toivovat? Webinaari: Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024 […]
Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille-webinaari
Käynnissä olevat EU-ohjelmarahoitukset tarjoavat erilaisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tukia. Tässä webinaarissa keskitytään yritysrahoitukseen ja kehittämistukiin erityisesti elintarvikealan yritysten näkökulmasta. Aika: 13.2.2024 klo 10.00 – 11.30 […]
Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere
Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon […]
Ton-ton seminaari ja minimessut Loimaalla
Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä! Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa […]
Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtuma
Tervetuloa Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtumaan, joka kuljettaa sinut makujen täyteiselle polulle kohti tulevaisuutta ystävänpäivänä 14.2.2024! Uppoudu päivään täynnä inspiraatiota, verkostoitumista ja herkullisia makuelämyksiä. […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana suklaa
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Yhdessä maailmanvalloitukseen!, Seinäjoki
Kansainvälistyminen ja kasvu mielessä? Maailmanvalloitukseen voi lähteä myös yhdessä, mutta miten? Tämän aamupalatilaisuuden aiheena on kansainvälistyminen, mutta ei yksin vaan yhdessä. Yritysten välistä yhteistyötä kansainvälistymistoimissa […]