Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhdessä maailmanvalloitukseen!, Seinäjoki

to 15. helmikuun @ 08:00 - 09:15

Kansainvälistyminen ja kasvu mielessä? Maailmanvalloitukseen voi lähteä myös yhdessä, mutta miten?

Tämän aamupalatilaisuuden aiheena on kansainvälistyminen, mutta ei yksin vaan yhdessä. Yritysten välistä yhteistyötä kansainvälistymistoimissa voidaan tehokkaasti edistää yritysryhmähankkeiden avulla. Niissä yritykset voivat edistää yhdessä kansainvälistymistä esimerkiksi kehittämällä kansainvälistä markkinointia, hankkimalla koulutusta tai tuottamalla kansainvälistä markkinointimateriaalia. Yhdessä tekemisessä on enemmän vaikuttavuutta ja paljon muitakin etuja.

Aamu tutustuttaa kehittäjäorganisaatioon, joka voi olla vauhdittamassa yritysten kansainvälistymistä. Kuulemme tarkemmin Viexpon palveluista, joiden avulla yritysten vientiä ja kansainvälistymistä voidaan vauhdittaa. Mukana ovat Anne Viitala & Kåre Björkstrand, Viexpo.

Ohjelmassa myös yritysten kokemuksia kansainvälistymiseen liittyvistä yritysryhmähankkeista ja messuista. Omia kokemuksiaan ovat jakamassa Iiro Panula, Jucat Oy ja Hanna Yli-Kuha, Alavuden Öljynpuristamo.

Aika: 15.2.2024 klo 8 – 9.15

Paikka: Frami D, Local Cafe Treffi, Tiedekatu 2, Seinäjoki

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kasvusta ja kansainvälisistä markkinoista kiinnostuneille yrityksille ja TKI-toimijoille.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tiedot

Päivämäärä:
to 15. helmikuun
Aika:
08:00 - 09:15