Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostotapaaminen, Hollola ja etäyhteys
Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen ja työpajaan käynnistämään keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista ja merkityksestä! Tutustumme erilaisiin luonnon ehdoilla toimiviin alkutuotannon malleihin. Pyrimme tunnistamaan niiden yhtäläisyyksiä ja yhteistyön mahdollisuuksia. […]
Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 1: Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa Aika: 5.2.2024 klo 13–14 Tämä webinaari antaa […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?
Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen "Mikä estää meitä syömästä kestävästi?". Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi […]
Wasteless food services in Finland -hankkeen päätöswebinaari
Tervetuloa Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaariin! 6.2. klo 12-14.15, teams Ohjelmassa: Ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia hävikinhallinnasta Tulevaisuuden ruokapalvelut, Lauri Reuter Hankkeen tulosten ja oppaan esittely […]
STRATKIT+ Final Conference
Expanding practices for sustainable public meals across the Baltic Sea region 7 February 2024 9.30 - 12.00 CEST Look at the program and register!
Luomufoorumi, Kouvola ja etäyhteys
Maa- ja metsätalousministeriö ja Pro Luomu kutsuvat Luomufoorumiin 7.–8.2. Kouvolaan. Tilaisuus on osa Luomu 2.0 -ohjelman toimeenpanon sidosryhmätilaisuuksia. Tilaisuuden juontaa maatalousneuvos Kirsi Heinonen, MMM. Tilaisuus […]
Kuukauden lähikalalive, made
Tervetuloa seuraamaan kuukauden lähikala -livelähetyksiä vuoden 2024 aikana. Joka kuukasi perehdymme ajankohtaiseen kalaan tutuissa #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista […]
Julkistuswebinaari: Luonnonvarakeskuksen keskustelunavaus ruokasektorin arvonlisän kasvattamiseen
Miten pystymme hyödyntämään käyttämättömät mahdollisuudet ruoka-alan tuotekehityksessä ja viennissä? Miten sekä yksityinen että julkinen sektori voivat panostaa ruokasektorin arvonlisän kasvattamiseen? Luken tuore tarkastelu avaa keskustelun […]
Regenerative Aquaculture and Community Driven Ocean Farming, Jakobstad
Regenerativt vattenbruk och havskolonilotter Välkommen till COOL BLUE Kick-off dagar 7-9.2.2024 samt huvudseminarium 8.2 Uudistava vesiviljely ja merelliset viljelypalstat Tervetuloa COOL BLUE-hankkeen Kick-off päiville 7-9.2.2024 […]
Smågruppsträffar för gårdsbutiksföretagare, Wasaline
Torsdag 8 februari 2024 åker ProAgria Lantbrukssällskapet med projektet Kvarken Plate – Österbotten på Tallriken i väg på kryssningen "Kvarken Food Cruise" ombord på Wasaline. Där kommer mat- […]