Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?

ti 6. helmikuun @ 09:00 - 10:00

Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen ”Mikä estää meitä syömästä kestävästi?”.

Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi tutustutaan tarkemmin siihen segmenttiin, jolla periaatteessa olisi kykyä ja mahdollisuus syödä kestävästi, mutta joka ei kuitenkaan sitä tee.

Tule siis linjoille 6.2. klo 9-10! Anun esityksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Ilmoittaudu, niin saat etukäteen Teams-linkin sähköpostiisi.

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

Kevään 2024 tutkimustiistai-infojen ajankohdat: 5.3., 9.4., 7.5. ja 4.6.

 

Details

Date:
ti 6. helmikuun
Time:
09:00 - 10:00