Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere

ti 13. helmikuun @ 11:00 - 16:30

Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon asiakaslähtöisyydestä vaatii uudenlaista näkökulmaa toimintaan. Verkostoituminen on tärkeää ja siksi Tuotto-hanke järjestää yhdessä Maaseutuverkoston, Luken ja DataSpace Europen kanssa kehittämispäivän kaikille tuottajaorganisaatiolle tai sellaisen perustamisesta kiinnostuneille Sokos Hotel Tornissa Tampereella 13.2. klo 11-16.

Tilaisuudessa tuottajaorganisaatiot pääsevät esittäytymään ja keskustelemaan toiminnan kannalta ajankohtaisista aiheista. Tuottajaorganisaatiota voidaan käyttää joustavasti monenlaiseen toimintaan. Mukaan toivotaan kaikkia tuottajaorganisaatioiden kanssa toimivia tai sellaisesta kiinnostuneita, jotta mahdollisuudet saadaan mahdollisimman suuren joukon hyödynnettäväksi. Päivän aikana keskustellaan mm. seuraavista teemoista:

  • Miten tuottajaorganisaatiot voivat parantaa alkutuottajien asemaa elintarvikeketjussa?
  • Mitä tuottajaorganisaation perustaminen vaatii ja miten se saadaan toimimaan?
  • Mitä tuottajien tulisi tietää maatalouden datataloudesta, ja kuinka tuottajaorganisaatiot voivat auttaa yrittäjiä pääsemään dataekosysteemien ohjaamoon?

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu!

 

Tiedot

Päivämäärä:
ti 13. helmikuun
Aika:
11:00 - 16:30