Ruoka-ala kasvuun Satakunnassa

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Poriin 14.10.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. […]

Luomubuumi – lisää luomutuotteita -työpaja Mikkelissä

Kasvava luomukysyntä tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kaikille elintarvikealan toimijoille. Työpajassa kerrotaan millaisia markkina-aukkoja selvityksen perusteella luomulle löytyy kotimaan päivittäistavarakaupasta ja esitellään ulkomaista luomutuotetarjontaa sekä ideoidaan […]

Ruoka-ala kasvuun Uudellamaalla

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Leppävaaraan torstaina 17.10.2019! Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden […]

Tilaus-toimitusketjujen hallinta tuotteen ja tuotannon laadussa

Kirkkautta pienpanimoiden laatutyöhön -hanke järjestää päätösseminaarin 23.10. HAMK:in tiloissa Hämeenlinnassa. Ohjelma 9.00 Oluiden markkinat, tuotepäällikkö Timi Lähteenaro, Kesko 10.00 Elintarvikkeiden vienti ja tuonti, Perttu Korolainen […]

Nimisuojainfo ja -työpaja Pohjois-Karjalassa

Tilaisuuden  aiheena: EU:n nimisuojan tilannekatsaus, karjalanpiirakan APT-nimisuojan muutokset, nimisuojatuotteille näkyvyyttä, uudet nimisuojatuotteet -ideatyöpaja. Mukana myös erikoistutkija Marjo Särkkä-Tirkkonen Helsingin yliopiston Ruralia Instituutista. Tapahtumaa tukee Opetus- […]

Lähtölaukaus lautaselle Pudasjärvellä

Onko sinullakin tavoitteena löytää tuotteellesi reitti matkailijan lautaselle tai polku uusille markkinoille? Hienoa – siinä tapauksessa olemme oikealla asialla! Tule mukaan polkaisemaan käyntiin Vilma -hanke, […]

Maistuva Kuusamo -tilaisuus

Etsimme lähituotteita Kuusamon uudelle ruokalistalle - tule ja tarjoa! Kuusamon koululaiset, mummut ja papat tarvitsevat lähialueen makuja lautaselleen. Tarvitaan siis tuottajia, elintarvikeyrityksiä ja kuusamolaisia sekä […]

Luonnontuotealan tutkimusseminaari Kajaanissa

Laadukkailla tuotteilla uusia avauksia Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus järjestää yhteistyökumppaneineen valtakunnallisen luonnontuotealan tutkimusseminaarin Kajaanissa 5.11.2019. Paikkana on Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, Kouta-Sali. Seminaari on avoin […]

Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen -seminaari Oulussa

Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]