Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruoka-ala kasvuun Uudellamaalla

to 17. lokakuu @ 08:30 - 12:30

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Leppävaaraan torstaina 17.10.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Uudenmaan Ruokasektorin kehittäminen -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka: Laurea-ammattikorkeakoulu, Vanha Maantie 9, 02650 Espoo, auditorio Tuomo
Aika: 17.10.2019 klo 9 – 12.30, aamukahvit tarjolla klo 8.30 lähtien

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot mm.
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Ajankohtaista ruoka-alalla Uudellamaalla, Uudenmaan Ruokasektorin Kehittäminen –hanke, Ritva Jäättelä ja Susanna Ahonen-Coly
– Viennin mahdollisuudet, Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy
– Ruokaa luonnosta –hanke, Anikó Lehtinen
– Mission Zero Foodprint-hanke, Ritva Jäättelä
– Yrittäjäpuheenvuoro: Anne Lukana, Krannin tila & Kauramylly

Tauko

RuoKasvun kärjet ja yhteistyömahdollisuudet
Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK ry

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Saara Lönnroth ja Katja Pethman, Ruokavirasto

Keskustelua & miten tästä jatkamme

Ilmoittautumiset pe 11.10.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-uusimaa

Ohjelma pdf:nä

Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi,
040 189 1929
Susanna Ahonen-Coly, Uudenmaan Ruokasektorin kehittäminen –hanke, Laurea-ammattikorkeakoulu, susanna.ahonen-coly@laurea.fi, 09 8868 7976

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
to 17. lokakuu
Aika:
08:30 - 12:30