Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruoka-ala kasvuun Satakunnassa

14.10.2019 @ 12:30 - 16:00

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Poriin 14.10.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Suomi Syö Satakunnasta -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka:       Scandic Pori, Itsenäisyydenkatu 41, Pori

Aika:           14.10.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

  • Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
  • Suomi Syö Satakunnasta- Sikses parasta lähiruokaa, Anna Kari, ProAgria Länsi-Suomi
  • Ruokamatkailu- ja hyvinvointi, Soile Vahela ja Jaana Ruoho SAMK
  • Luomuisa Satakunta – luomutuotannolla lisäarvoa ruokaketjuun, Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry
  • Ruoka-alan kehittäminen Satakunnassa, Timo Pukkila, Satakunnan ELY-keskus
  • Yrittäjäpuheenvuorot

Tauko

Superhyvä

Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke

Ruokavirasto

Keskustelua & miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 9.10.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-satakunta

Ohjelma pdf:nä

 

Lisätietoja:

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Anna Kari, Suomi syö Satakunnasta, ProAgria Länsi-Suomi, anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi, 050 555 8440

Details

Date:
14.10.2019
Time:
12:30 - 16:00