Ruokalistatyöpaja Kuusamossa

KAO Kuusamo Apajatie 1, Kuusamo

Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]

Hyvinvointituotteet maailmalla – trendejä ja ideoita Lahdessa

Lahti, Sibeliustalo Ankkurikatu 7, Lahti

Hyvinvointituotteet jatkavat maailmanvalloitusta. Tule 6.2.2020 Lahteen kuulemaan, miten näiden erikoistuotteiden trendit vaikuttavat maailmalla. Tapahtumassa on esillä myös mielenkiintoinen tuotenäyttely; esillä on erityisesti välipalatuotteita. Lisäksi tilaisuudessa […]

Ruokalistatyöpaja Raahessa

Raahen Ammattiopisto Tervahovinkatu 2, Raahe

Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]

Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit

Paimiosali Vistantie 18, Paimio

Kannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]

Kestävät valinnat julkisissa ruokapalveluissa

Kiltasali Lapinrinne 1, Helsinki

Koulutuspäivän aikana 11.2. klo 9 - 16.15 perehdymme ruokapalvelun hiilijalanjälkeen ja sen laskentaan sekä tutustumme konkreettisiin ratkaisuihin, joita ruokapalveluissa on tehty kestävien valintojen edistämiseksi. Lisäksi […]

Biofach

Nürnberg , Saksa

BIOFACH - World´s Leading Trade Fair for Organic Food The organic trade meets at the organic exhibition in Nürnberg from 12 - 15 February 2020.

Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja

Jokioisten tietotalo Humppilantie 9, Jokioinen

Työpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville. Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00 Paikka: Jokioisten tietotalo, […]

Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä

Viikki Think Company Latokartanonkaari 3, Helsinki

Kiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. […]

Ruokalistatyöpaja Iissä

Valtarin koulu Koulutie 2, Ii

Ruokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]