Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä

ti 18. helmikuun @ 16:00 - 19:00

Kiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. Samalla kuulet villiyrttien käytöstä ja siitä, kuinka voisit tienata niitä keräämällä!

Kaikille avoin tilaisuus pidetään Viikki Think Companylla ti 18.2.2020 klo 16-19 (Latokartanonkaari 3, Helsinki) Ilmoittaudu mukaan 17.2. mennessä osoitteessa www.4h.fi/ruokaaluonnosta

Tilaisuuteen osallistumalla sinulla on mahdollisuus ilmoittautua toukokuussa järjestettävälle ilmaiselle villiyrttikurssille.

Suomen luonto on täynnä puhdasta, ravinnerikasta ja ilmastoystävällistä lähiruokaa. Villiruoka on kasvavan kiinnostuksen kohteena niin kotitalouksissa kuin ravintoloidenkin tarjonnassa, joten alan liiketoiminnalliselle kehittämiselle riittää kysyntää. Tähän etsii ratkaisua Suomen 4H-liiton ja Laurean Ruokaa luonnosta -yhteistyöhanke, jossa kehitetään ammattimaista villiruoan koulutus-, keruu-, jalostus- ja jakeluverkostoa.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 18. helmikuun
Aika:
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Viikki Think Company
Latokartanonkaari 3
Helsinki,
+ Google Map