Skip to content
  • Yhteystiedot
  • Ilmoita yrityksesi hakupalveluun
  • Tilaa uutiskirjeitä
  • Intra
  • –
  • FI
  • SV
  • EN
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Koordinaatiohanke
    • Ajankohtaista
  • Search
Takaisin etusivulle
  • Etusivu
  • Etsi yrityksiä
  • Yrittäjälle
    • Miten viestiä lähiruoasta?
    • Ammattikeittiöyhteistyö
    • Elintarvikelainsäädännön ja suoramyynnin ohjeet
    • Oppaita ja vinkkejä yritystoiminnan kehittämiseen
    • Tuotekortti
    • Elintarvikkeiden nimisuojajärjestelmä
    • Yritysten hakupalvelu
  • Kuluttajalle
    • Lähiruoka
    • Luomu
    • Luonnontuotteet
    • Erityiseksi todettu
    • Kumppanuusmaatalous
    • Ruokamatkailu
  • Hanketoimijalle
    • Hankkeet
    • Hyvät käytänteet
    • Viestintä
  • REKO
    • Mikä REKO on?
    • REKO kuluttajille
    • REKO tuottajille
    • REKO ylläpitäjille
  • Tietopankki
    • Tutkimukset ja selvitykset
    • Tilaisuuksien materiaalit
    • Yritystilastot
    • Aitoja makuja -lehti
  • Ruokasektori
    • Ajankohtaista
  • SV
  • EN
Etusivu » Tapahtumat » Sivu 3
10 tapahtumat found.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • Lista
  • Kuukausi
  • Päivä
Tänään
  • toukokuu 2025
  • ma 19
    ma 19. toukokuun @ 14:00 - 16:00

    FinFoodNet: Yhdessä maailmalle – ruokaviennin mahdollisuudet, Turku ja etäyhteys

    FinFoodNet-hankkeen Varsinais-Suomen kick off -tilaisuudessa tutustutaan ruokaviennin mahdollisuuksiin, sukelletaan tulevaisuuden ruokatrendeihin, kuullaan käytännön kokemuksia ja pureudutaan siihen, millaista tukea ja verkostoja yritykset kaipaavat kansainvälistymisen polulla. […]

  • ma 19
    ma 19. toukokuun @ 18:00 - 20:00

    Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 6

    Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

  • ke 21
    ke 21. toukokuun @ 09:00 - 12:00

    Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams

    Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Ilmoittaudu mukaan ruokamatkailun osaamisryhmän ensimmäiseen tapaamiseen täällä. Aika: Ke 21.5.2025 klo 9—12 Paikka: HYBRIDI: Haaga-Helian Pasilan kampus, Helsinki […]

  • to 22
    to 22. toukokuun @ 14:00 - 16:00

    Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku

    Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Pääset siis käytännössä näkemään, millaista tutkimusta Flavoriassa voisi […]

  • to 22
    to 22. toukokuun @ 15:00 - 17:30

    Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso

    Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä. Aika: 22.5.2025 klo […]

  • pe 23
    pe 23. toukokuun @ 08:30 - 12:00

    Kauhajoen Ruokamessut 2025: Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari

    Kauhajoen Ruokamessuseminaari järjestetään Hämes-Havusen miljöössä perjantaina 23.5.2025 klo 9.00-12.00.  Tämän vuoden teema on Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus. Ohjelma: klo 8.30 Aamukahvit klo 9.00 Kauhajoen kaupungin […]

  • ma 26
    ma 26. toukokuun @ 09:00 - 11:30

    Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari

    Seminaarissa tarkastellaan kuusivuotisen FOOD-ohjelman (2019-2025) kolmen laajan tutkimushankkeen (Leg4Life, Just food, MULTA) tuloksia ja niiden merkitystä suomalaisen ruokajärjestelemän kestävyysmurroksessa. Aika: Maanantaina 26.5.2025 klo 9:00-11:30 Paikka: Helsingin […]

  • ma 26
    ma 26. toukokuun @ 09:00 - ke 28. toukokuun @ 16:00

    The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki

    Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]

  • ke 28
    ke 28. toukokuun @ 09:00 - 09:45

    Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen; case Japani ja Etelä-Korea, Teams

    Ilmoittaudun maksuttomaan Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen; case Japani ja Etelä-Korea -teamsiin 28.5.2025 klo 9 - 9.45. Ohjelma: Klo 9 - 9.30 Pienten elintarvikeyritysten […]

  • ke 28
    ke 28. toukokuun @ 12:30 - 15:30

    Ruokatoimijoiden tilatarpeet ja yhteistyömahdollisuudet -työpaja, Helsinki

    Kaksiosainen työpajasarja kutsuu ruoka-alan yrittäjät kuvaamaan haasteita ja kehittämään kestävää liiketoimintaa. Ensimmäisessä osassa aiheena ovat tilatarpeet. Osallistujat pääsevät tutustumaan Arabia135:n vapaisiin ja kehitettäviin tiloihin. Ilmoittaudu […]

  • Edelliset Tapahtumat
  • Tänään
  • Seuraavat Tapahtumat
  • Google-kalenteri
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Vie .ics-tiedostona
  • Vie Outlook .ics -tiedostoon

Tietosuojaselosteissa kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietoja:
Aitojamakuja.fi sivustolla (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Aitojamakuja.fi yrityshakupalveluun jätettävien tietojen osalta (Linkki avaa PDF-tiedoston) / Tietosuojaseloste ruokasektorin sähköpostilista (Linkki avaa PDF-tiedoston)
Sivuston rahoittajien ja toimijoiden logot: Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-keskus, ProLuomu, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus, Maaseutu.fi, Maa- ja metsätalousministeriö, MTK ja SLC.

© 2025 aitojamakuja.fi – Kaikki oikeudet pidätetään