Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]
Wisefoodin aamukahvitilaisuus – Tekoäly, Turku
Tervetuloa Wisefood-hankkeen ensimmäiseen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana on tekoäly. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Tapahtuman keskiössä on oman yrityksen perustaminen tekoälyn […]
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppu, Lappeenranta
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppua vietetään 2.-4.2.2024. Avoimen yhteistyökumppanihaun kautta avajaisten paikkakunnaksi valikoitui Lappeenranta. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisseminaari, kaupungin Raatihuoneella pidettävä juhlava kutsuvierasgaala sekä IGCAT-organisaation kansainvälinen Top Websites […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostotapaaminen, Hollola ja etäyhteys
Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen ja työpajaan käynnistämään keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista ja merkityksestä! Tutustumme erilaisiin luonnon ehdoilla toimiviin alkutuotannon malleihin. Pyrimme tunnistamaan niiden yhtäläisyyksiä ja yhteistyön mahdollisuuksia. […]
Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 1: Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa Aika: 5.2.2024 klo 13–14 Tämä webinaari antaa […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?
Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen "Mikä estää meitä syömästä kestävästi?". Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi […]
Wasteless food services in Finland -hankkeen päätöswebinaari
Tervetuloa Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaariin! 6.2. klo 12-14.15, teams Ohjelmassa: Ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia hävikinhallinnasta Tulevaisuuden ruokapalvelut, Lauri Reuter Hankkeen tulosten ja oppaan esittely […]
STRATKIT+ Final Conference
Expanding practices for sustainable public meals across the Baltic Sea region 7 February 2024 9.30 - 12.00 CEST Look at the program and register!
Luomufoorumi, Kouvola ja etäyhteys
Maa- ja metsätalousministeriö ja Pro Luomu kutsuvat Luomufoorumiin 7.–8.2. Kouvolaan. Tilaisuus on osa Luomu 2.0 -ohjelman toimeenpanon sidosryhmätilaisuuksia. Tilaisuuden juontaa maatalousneuvos Kirsi Heinonen, MMM. Tilaisuus […]
Kuukauden lähikalalive, made
Tervetuloa seuraamaan kuukauden lähikala -livelähetyksiä vuoden 2024 aikana. Joka kuukasi perehdymme ajankohtaiseen kalaan tutuissa #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista […]