Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa

to 1. helmikuun @ 13:30 - to 29. helmikuun @ 14:00

Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024.

Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: 

MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa

Investoinnit ja rahoitus
• Aika: 1.2.2024 klo 13.30-15.30.
Paikka: Peltolankatu 4 (Joensuu), Riveria-talo, 1.kerros C126 tai Teams-etäkoulutus
Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting

Vientituotteen arvonluonti
• 6.2.2024 klo 13.30-15.30. – Teams-etäkoulutus. Asiantuntija: Fennopromo

Tuotekehitys ja innovointi
• 12.2.2024 klo 12.00-15.30 – Teams-etäkoulutus. Asiantuntija: Heli Pirinen

• 15.2.2024 klo 13.30-15.30. Paikka: Peltolankatu 4 (Joensuu), Riveria-talo, 1.kerros C126 tai Teams-etäkoulutus
Asiantuntija: Jaana Puhakka, ProAgria

• 16.2.2024 klo 12.00-15.30 – Teams-etäkoulutus. Asiantuntija: Heli Pirinen

Jatkojalostus
• 20.2.2024 klo 12.30-15.30 – Teams-etäkoulutus. Asiantuntija: Jaana Elo, KoKo Palvelut

Uudet teknologiat ja prosessiosaaminen
• 21.2.2024 klo 13.00-15.00 – Teams-etäkoulutus. Asiantuntija: Ville Korkalainen, Porokylän leipomo + muut
yrityspuheenvuorot

Käytännön yritysesimerkki
• 29.2.2024 klo 12.00-14.00. Teams-etäkoulutus. Yritysesimerkki: Jyväs-Hamppu, Suomen Hampputuotteet
Oy. Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting

Lisätiedot koulutuksesta:
https://ruokaketjuelli.fi/jotpa/
https://ruokaketjuelli.fi/jotpa/moduuli-2/

Ilmoittaudu!

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen! Lataa kurssiesite (pdf)

Details

Start:
to 1. helmikuun @ 13:30
End:
to 29. helmikuun @ 14:00