Maataloustuotteiden menekinedistämispäivä
The Info Days will take place in hybrid format on 31 January, from 13:30 to 17:00 and on 1 February, from 8:30 to 14:00 (CET). See more
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Kevään 2024 webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa biologinen typensidonta, ravinnekierto, vasikoiden vierihoito sekä viljan […]
Lähiruokatreffit Salossa
Tervetuloa aamupalatilaisuuteemme, jossa sukellamme syvälle vuoden 2024 kiehtovimpiin ruokatrendeihin. Lisäksi pureudumme elintarvikealan yritysten näkyvyyteen niin digitaalisessa maailmassa kuin fyysisissä ympäristöissä. Tilaisuudessa saat vinkkejä miten saat […]
Digistä tehoa suoramyyntiin -keskustelutilaisuus, etäyhteys
Tilaisuudessa esitellään Graani suoramyyntisovellus ja keskustellaan suoramyyntiin liittyvistä haasteista ja ratkaisuista. Mitkä asiat estävät tai vaikeuttavat suoramyyntiä? Millaisilla digitaalisilla ratkaisuilla voidaan lisätä suoramyynnin tehoa ja kannattavuutta? Miten […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]
Wisefoodin aamukahvitilaisuus – Tekoäly, Turku
Tervetuloa Wisefood-hankkeen ensimmäiseen aamukahvitilaisuuteen, jonka teemana on tekoäly. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta erityisesti suunniteltu opiskelijoille ja tutkijoille. Tapahtuman keskiössä on oman yrityksen perustaminen tekoälyn […]
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppu, Lappeenranta
Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppua vietetään 2.-4.2.2024. Avoimen yhteistyökumppanihaun kautta avajaisten paikkakunnaksi valikoitui Lappeenranta. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisseminaari, kaupungin Raatihuoneella pidettävä juhlava kutsuvierasgaala sekä IGCAT-organisaation kansainvälinen Top Websites […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostotapaaminen, Hollola ja etäyhteys
Tervetuloa yhteiseen tapaamiseen ja työpajaan käynnistämään keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista ja merkityksestä! Tutustumme erilaisiin luonnon ehdoilla toimiviin alkutuotannon malleihin. Pyrimme tunnistamaan niiden yhtäläisyyksiä ja yhteistyön mahdollisuuksia. […]
Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa -webinaari, Etelä-Pohjanmaa
Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 1: Digitalisaatio asiakaskokemuksen parantamisessa Aika: 5.2.2024 klo 13–14 Tämä webinaari antaa […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?
Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen "Mikä estää meitä syömästä kestävästi?". Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi […]