MainPotRe potato seminar, Turku
MainPotRe “Maintenance and scaling up potato growing and consumption heritage in Northern Baltic region to build up resilient communities” June 13, 2025 City of Turku, […]
Neitsytperunafestivaali Turussa
Neitsytperunafestivaali tuo varhaisen perunan ihanaa sanomaa kahtena päivänä, perjantaina 13.6. ja lauantaina 14.6. Paikka on jo monivuotiseen tapaan Panimoravintola Koulun Biergarten, jonne kaikilla on vapaa […]
Elintarvikealan yritysten tutustumismatka Wieniin
Kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille suunnattu markkinaan tutustumismatka Itävaltaan Wieniin kesäkuussa. Tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset kustantavat itse matkakulunsa eli lennot, majoituksen […]
Ruokasektorin koordinaatiohanke: infoa hankerahoittajille -webinaari
Valtakunnallinen Verkostoilla voimaa yhteistyöhön – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää erityisesti ruokasektorin hankkeita rahoittaville tahoille ajankohtaisinfon tiistaina 17.6.2025 klo 14.00 – 15.30. Tällä kertaa keskitytään erityisesti elintarvikeviennin kasvua […]
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen ravintolatoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa, webinaari
Ruoantuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan ovat nousseet keskeiseksi puheenaiheeksi paitsi kuluttajien keskuudessa, myös ravintola-alalla. Ravintolat ovat yhä tärkeämmässä roolissa kestävien valintojen mahdollistajina […]
Ilmasto- ja luontoystävällistä ruokaa iltapäiväkahvit ruokapalveluille, webinaari
Ammattikeittiöiden toimintaa ohjaa useat lisääntyvät vaatimukset ja asiakkailta tulevat toiveet. Esimerkiksi Kirkon ympäristödiplomi ohjaa seurakuntia kohti hiilineutraaliutta ja ympäristövastuullista toimintaa. Milloin? 19.8.2025 klo 13–14 Kenelle? […]
Politiikkasuosituksen julkistustilaisuus: Palkokasvien syöminen edistää terveyttä ja kestävyyttä, webinaari
Väestön terveyttä ja ruokavalioiden kestävyyttä haastavat pieni kasvisten, marjojen ja hedelmien sekä täysjyväviljan kulutus ja runsas eläinperäisten ruokien kulutus. Proteiinipitoiset ja runsaskuituiset palkokasvit parantavat ruokavalioiden […]
Lähikalaa ravintoloihin, Ii ja osin etänä
Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi […]
Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 2
Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]
Luonnon päivä luomutiloilla 2025
Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille Suomen luonnon päivänä eli lauantaina 30.8.2025. Silloin on mahdollista lähteä tutustumaan luomutiloihin ja luomutuotantoon eri puolilla Suomea sekä tekemään herkullisia luomuostoksia. […]